Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Bladerdeeghapjes: Kalfsgehakt

Gang: Voorgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Middelmatig
Bekijk alle recepten
Bladerdeeghapjes: Kalfsgehakt

Aan de slag

Kalfsvlees recept: Bladerdeeghapjes van kalfsgehakt

Auteur: Jacqueline

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 gram kalfsgehakt
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ui
  • 1 el. verse peterselie
  • 1 tl. nootmuskaat
  • Peper en zout
  • 1 ei

Bereidingswijze kalfsgehakt

Haal het kalfsgehakt minimaal een half uur voor het koken uit de koelkast, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Verwarm de oven voor op 225 graden. Laat het bladerdeeg ongeveer 5 minuten ontdooien. Snij de ui in kleine blokjes. Mix vervolgens de ui samen met de gehakt, peterselie, nootmuskaat, peper en zout.

Leg de mix in het midden van het bladerdeegvel en draai het deeg dicht als een zakje. Klop het ei en strijk de bladerdeegzakjes met het geklopte ei. Leg de zakjes op een schaal met bakpapier en bak de hapjes circa 20 minuten totdat ze goudbruin kleuren. Hierna zijn ze klaar voor serveren.

Smakelijk eten!
Andere bekeken ook Wellicht ook iets voor jou?
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie