Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Disclaimer

JONG geRUND (Vleesch.nl) verleent jou de toegang tot de website. Teksten, afbeeldingen en andere materialen zijn aangeleverd door JONG geRUND of derden.

  1. Deze website, het ontwerp, de teksten en de afbeeldingen is eigendom van JONG geRUND of van de wettige eigenaar die de licentie verleent heeft. Het is dan ook verboden om – zonder schriftelijke toestemming – bovengenoemde materialen van deze website te gebruiken. Toestemming tot het gebruik of het publiekelijk maken van materialen dient schriftelijk aangevraagd te worden.
  2. Auteursrechten; ongeautoriseerde of oneigenlijk gebruik van getoonde content of delen daarvan, maken inbreuk op intellectuele rechten.
  3. De bovenstaande materialen worden zonder enige vorm van garantie of juistheid aangeboden, JONG geRUND is niet aansprakelijk voor onjuistheden op de getoonde website of gekoppelde bestanden. Hieronder valt ook informatie en/of berichten die door gebruikers op de website geplaatst worden.
  4. JONG geRUND mag de getoonde materialen op de website zonder voorafgaande mededeling aanpassen.
  5. Voor fouten zoals programmeer- of typefouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Er kan dan ook geen overeenkomst tot stand komen op basis van de bovengenoemde fouten.
  6. JONG geRUND is niet aansprakelijk voor de inhoud en het functioneren van websites die via externe links bereikt kunnen worden. Wanneer de klant de link opent, verlaat de klant de websites van JONG geRUND.
10% korting?
Aan het laden...