Beschrijving Entrecôte
Entrecôte betekent ‘tussen de ribben’. Entrecôtes worden gesneden van de dunne lende, lende is het verlengde van de rug. De entrecôte is met haar prachtige vetmarmering, vetrand en mals karakter een bekende vleessoort, zeker onder de vleesliefhebbers. Entrecôtes beschikken mede door deze vetmarmering en hun vetrand over een volle (karakteristieke) smaak. Het malse karakter komt overigens door de fijne draden. De entrecôte van ons is echt een stuk vlees die jij een keer geproefd moet hebben!










Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Entrecôte
Haal de entrecôte een half uur van te voren uit de koelkast. Op deze manier komt het vlees op kamertemperatuur. Dep het stukje vlees vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit de pan met olie of boter. Leg de entrecôte in de pan en bak het vlees om-en-om tot de buitenkant mooi bruin kleurt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.