Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie
Hoe werkt het? Hoe werkt het online vlees bestellen? Wij leggen het met simpele 4 stappen uit. 
Stap 1: Kies je favoriete vleessoort

Kies je favoriete vleessoort / vleespakketen voeg deze toe in je winkelmand. Betaal deze vervolgens met het betaalmiddel naar voorkeur, zoals Tikkie / betaalverzoek, iDeal, Paypall, Bancontact of contant (bij aflevering van het vlees).

Stap 2: Leverdatum in samenspraak

We spreken samen, na de afronding van de bestelling, een leveringsdatum en tijdstip af die ons het beste uitkomt.. lekker makkelijk toch?

Stap 3: Gekoeld & Gratis thuisbezorgd

Het vlees wordt gekoeld & gratis binnen een straal van 35km rondom Asten bij je thuisbezorgd. Woon je buiten een straal van 35km? Dan wordt het vlees zorgvuldig middels speciaal ontwikkelde koelzakken & koelelementen verstuurd (meer weten over de verzending van het vlees?). Dat bespaart je veel boodschappentijd… toch?

Stap 4: Proef het kwaliteitsverschil

Proef het kwaliteitsverschil met de supermarkt én slager, en geniet van 100% natuurlijk- & smaakvol vlees. Ben je – net zoals vele andere – tevreden over het vlees? Vertel het een ander!

Vlees bestellen

Meer weten over hoe het werkt? 

Heb je nog nooit online vlees besteld, en ben je benieuwd hoe het gehele proces eruitziet? Lokale boeren of winkels afstruinen voor kwaliteitsvlees is verleden tijd… iedereen kan nu gemakkelijk vlees bestellen.

Benieuwd naar hoe het gehele proces eruitziet? Lees het hier binnen 5 minuten…

Stap 1: Kwaliteit begint op de boerderij…

Ons vlees van de boer komt van onze eigen boerderij. Er zijn géén tussenschakels, het gehele proces is open en traceerbaar. Het vlees wordt op diervriendelijke wijze geproduceerd en zonder toevoeging van stoffen verwerkt. Het vlees is daarom:

  • Eerlijk
  • Duurzaam
  • 100% Natuurlijk
  • Scherp geprijsd

Stap 2: Wij verpakken het vlees met liefde

Het vlees rijpt 3 weken, hierdoor wordt het vlees botermals en krijgt het vlees karakter. Daarna wordt het vlees door een topslager uitgebeend, waarbij het vlees in de juiste porties wordt gesneden. Tenslotte wordt het vlees direct vers door mijn vriendin en ik:

  • Geportioneerd
  • Gewogen
  • Professioneel ingevroren

Stap 3: Verkoopklaar – gekoeld thuisbezorgd

In de webshop kun je gemakkelijk voor een scherpe prijs je favoriete vleessoort of pakket bestellen. Is een vleessoort niet meer voorradig of heb je hulp nodig met het bestellen? Twijfel dan niet en neem contact met mij op: ik neem graag de tijd voor je.

Na je bestelling: wordt het vlees door middel van een speciaal ontwikkelde isolatiedoos en koelelementen gekoeld bezorgd. Hierdoor blijft de kwaliteit van het vlees te allen tijde gewaarborgd.

Stap 4: ‘Aan tafel!’ roepen, en genieten…

Heb je het vlees na je bestelling ontvangen en al in de diepvries liggen? Haal dan de vleessoorten uit waarvan jij die dag lekker wilt genieten. Het vlees is door de vacuümverpakking en het direct vers invriezen van sublime (verse) kwaliteit.

Heb je het kwaliteitsverschil geproefd en ben je tevreden over het vlees? Wij zouden het enorm waarderen als je het een ander vertelt!

Binnen een straal van 35 kilometer?

Woon je binnen een straal van 35 kilometer rondom ons adres (Planker 5, Asten)? Dan komt mijn vriendin of ikzelf het vlees gratis bij je thuisbezorgen; op een dag / tijdstip dat ons beide het beste uitkomt. Het vlees wordt door middel van diverse koelelementen en een speciaal ontwikkelde koelbox verstuurd. Bij het vlees ontvang je automatisch een receptenboekje die mijn vriendin en ik geschreven hebben.

Buiten een straal van 35 kilometer?

Woon je buiten een straal van 35 kilometer rondom ons adres (Planker 5, Asten)? Dan wordt het vlees middels Red Je Pakketje verstuurd. Red Je Pakketje is een zéér betrouwbare partij die bestellingen in de avond (tussen 18:00 en 22:00) bezorgt. Doordat het vlees DEZELFDE DAG bezorgd wordt, is het vlees slechts 9 uur onderweg.

De speciaal ontwikkelde isolatiezak & koelelementen zorgen ervoor dat het vlees perfect op temperatuur blijft: honderden verzendingen bewijzen dit. Tijdens de warmere dagen wordt er een ander koelmiddel toegepast dat ervoor zorgt dat de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd blijft.

Verzendingen worden doorgaans op dinsdag, woensdag en donderdag verwerkt en naar een depot van Red Je Pakketje gebracht.

Verzending Nederland

Bij bestellingen tot €100,- verzendkosten: €9,95 (i.v.m. de koelmaterialen)
Bij bestellingen hoger dan €100,- verzendkosten: GRATIS
Binnen een straal van 35 kilometer vanaf ons adres: GRATIS

Zelf het vlees ophalen?

Kom je het vlees graag zelf ophalen? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op. Ons bedrijf ligt op de planker 5 te Asten.

Verzending België

Neem via het contactformulier contact met mij op. Verzending België / ophalen is in samenspraak zeker mogelijk!

10% korting?
Aan het laden...