Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Verzending vlees

Wanneer je bij ons vlees van de boer bestelt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het vlees in goede conditie bij jou bezorgd wordt. Om dit te kunnen verzekeren, hebben wij veel tijd besteed aan het verzendproces en hebben wij gekozen voor een betrouwbare vriestransporteur die het vlees in vrieswagens thuisbezorgd bij je. 

Hoe werkt het: Vers & Fijn 

Sinds kort werken wij samen met de vriestransporteur "Vers & Fijn". Doordat het vlees in een vrieswagen wordt bezorgd, ben je er altijd van verzekerd dat het vlees in perfecte staat thuisbezorgd wordt. Er vindt dus géén risico plaats... wel zo fijn met vlees! 

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, zullen wij contact met je opnemen welke dag het beste schikt voor jou. Het vlees wordt op die afgesproken dag (tussen 08:00 en 17:00) thuisbezorgd door de vriestransporteur. Je ontvangt een dag voor de levering een urenschatting met een tijdslot van 2 uur, dus bijvoorbeeld tussen 11:00 en 13:00. Daarnaast kun je de bestelling die dag volgen en zie je precies hoeveel adressen / stops nog voor jou zijn. Op die manier hoef je niet de gehele dag thuis te wachten. 

Ben je doordeweeks niet thuis om de bestelling te ontvangen? Geen zorgen; Vers & Fijn levert ook op zaterdagen. Dus alles is mogelijk. 

Géén risico: wij nemen het risico op ons

Doordat wij het vlees laten bezorgen door de vriestransporteur Vers & Fijn is er géén risico aanwezig dat het vlees ontdooid geleverd wordt. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren; wij nemen het risico volledig op ons

Vriesopslag 

Vers & Fijn haalt een dag van te voren de bestellingen op en plaatst deze in vriescellen bij depots van Vers & Fijn. Vanuit dat depot wordt jouw besteling in een koelwagen (vrieswagen) thuisbezorgd op de afgesproken tijd. Wij hoeven hierdoor geen koelelementen en/of isolatiezakken te gebruiken. We zijn hierdoor een stuk duurzamer én kunnen garanderen dat het vlees in perfecte staat bezorgd wordt.

Extra kosten bij tweede verzendpoging

Doordat wij bederfelijke producten aanbieden; is het noodzakelijk dat je aanwezig bent op de afsgesproken dag van levering. indien je onverhoopt toch niet aanwezig bent, zal Vers & Fijn het pakket retour nemen en in de vriescel op het depot plaatsen. Zij zullen dan een nieuwe afspraak met je inplannen voor een nieuwe levering. Vers & Fijn zal voor een tweede bezorgpoging een toeslag heffen; deze zullen wij aan je doorbelasten.

Belangrijk om te weten- 100% levergarantie: Vleesch.nl biedt altijd garantie over het vlees. Dit wil zeggen dat de verzending van het vlees te allen tijde bij ons ligt en daarbij ook het bijbehorende risico. Dus mocht er iets misgaan: dan lossen wij het op! 

10% korting?
Aan het laden...