Verzending vlees

Wanneer je bij ons vlees van de boer bestelt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het vlees in goede conditie bij jou bezorgd wordt (zeker met dit warme weer). Om dit te kunnen verzekeren, hebben wij veel tijd besteed aan het verzendproces en hebben wij voor de beste koelelementen en verpakkingsmateriaal gekozen en de meest betrouwbare vervoerder.

Wij werken samen met de vervoerder: Red Je Pakketje. Red Je Pakketje is een zéér betrouwbare partij die bestellingen in de avond (tussen 18:00 en 22:00) bezorgt. De bestellingen worden ‘s morgens opgehaald en ‘s avonds bezorgd. Doordat het vlees op DEZELFDE DAG bezorgd wordt, is het vlees slechts 9 uur onderweg. Jij geeft aan welke avond jou het beste uitkomt en wij zorgen ervoor dat het vlees die avond bezorgd wordt. Belangrijk: wij hebben middels de onderstaande methode tot nu toe geen zendingen opnieuw moeten versturen.

Lees hieronder, binnen 5 minuten, hoe wij vlees verzenden / bezorgen:

Koelelementen en isolatiezak vlees

Speciaal koelelement – Ice Pack-XL + Isolatiezak (Themax)

Het vlees wordt verstuurd in een ‘Themax Isolatiezak’, deze hebben een ongekende isolatiewaarde. De isolatiezak wordt gecombineerd met koelelementen ‘Ice Pack-XL’. Ice Pack-XL is een Nederlandse ontwikkeling wat ervoor zorgt dat webshop-bestellingen perfect bij de consument arriveren, zonder dat er dampwater vrijkomt.

Als extra: in de hetere maanden voegen wij droogijs toe: droogijs is een enorm effectief en populair koelmiddel dat bij het leveren van diepgevroren producten essentieel is. De combinatie met de isolatiezakken en het droogijs zorgt ervoor dat het vlees tot 48 uur diepgevroren blijft.

Zo ontvang jij de bestelling

Het vlees wordt verpakt in een nieuwe isolatiezak en witte doos geplaatst, om vervolgens verzonden te worden. De vrij prijzige én duurzame isolatiezakken zorgen ervoor dat het vlees, gedurende de reis naar jou, perfect op temperatuur blijft. De isolatiezakken zijn hiervoor speciaal ontworpen. Zo houden de isolatiezakken tot wel 48 uur de gewenste (diepgevroren) temperatuur vast.

Zodra je het vlees ontvangen hebt, kan het direct de vriezer in… handig toch?

Alles recyclebaar: retour naar de boer

De isolatiezak en de Ice Pack XL zijn beide herbruikbaar. Het is namelijk zonde als de verpakkingen maar één keer gebruikt worden. Recyclen is goed voor onze wereld, maar hergebruiken is vele malen beter.

Natuurlijk kunnen wij bij Vleesch.nl de isolatiezakken ook hergebruiken. Wij hebben daarom een retour-systeem bedacht. Lees hier hoe ‘Retour naar de Boer‘ werkt.

0

Ontvang nu 5% korting

1. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

2. Je ontvangt automatisch een e-mail met de 5% kortingscode (check ook de spam-inbox).

3. Vul deze kortingscode tijdens het afrekenen in.

4. Bestel ons vlees en proef zélf het verschil

Ontvang 5% korting op je (eerste) aankoop

Stap 1: Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief door je email-adres hieronder in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt automatisch de e-mail met de kortingscode.
(check je e-mail inbox en check eventueel de spam / ongewenste berichten inbox).

Stap 3: Kopieer de kortingscode uit de email en plak deze vervolgens op de winkelmand- / checkout-pagina. 

Stap 4: Bestel ons smakelijk vlees met jouw kortingscode en proef zélf het kwaliteitsverschil

BELANGRIJK: gebruik de code BINNEN 10 dagen, anders verloopt de kortingscode.