Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Verzending vlees

Wanneer je bij ons vlees van de boer bestelt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het vlees in goede conditie bij jou bezorgd wordt. Om dit te kunnen verzekeren, hebben wij veel tijd besteed aan het verzendproces en hebben wij voor de beste koelelementen en verpakkingsmateriaal gekozen en de meest betrouwbare vervoerders.

Welke vervoerders? Wij werken samen met de vervoerders: TrunkRS (same day delivery) en DHLforyou (same day delivery). TrunkRS en DHLforyou zijn zéér betrouwbare partijen die bestellingen in de avond (tussen 17:00 en 22:00) bezorgen. De bestellingen worden ‘s morgens opgehaald en ‘s avonds bezorgd. Doordat het vlees op DEZELFDE DAG bezorgd wordt, is het vlees slechts 8 uur onderweg. Op deze manier wordt het vlees altijd in perfecte staat geleverd.

Hoe ziet zo'n levering eruit? Jij geeft aan welke avond jou het beste uitkomt en wij zorgen ervoor dat het vlees die avond bezorgd wordt. Je krijgt daarnaast in de middag een Track & Trace mailtje én 30 minuten van tevoren een update over wanneer de bezorger bij jou voor de deur staat. Belangrijk: Mocht het zo zijn dat je niet thuis bent op de dag van de levering. Geen zorgen, TrunkRS heeft vriezers op het depo waarin jouw bestelling zorgvuldig wordt geplaats. Hierdoor blijft het vlees van perfecte kwaliteit en zal het de volgende avond nogmaals worden aangeboden. Wij hebben middels de onderstaande methode tot nu toe geen zendingen opnieuw moeten versturen.

Belangrijk om te weten- 100% levergarantie: Vleesch.nl biedt altijd garantie over het vlees. Dit wil zeggen dat de verzending van het vlees te allen tijde bij ons ligt en daarbij ook het bijbehorende risico. Dus mocht er iets misgaan: dan lossen wij het op! 

Lees hieronder, binnen 5 minuten, hoe wij vlees verzenden / bezorgen:

Speciaal koelelement – Ice Pack-XL + Isolatiezak (Themax)

Het vlees wordt verstuurd in een ‘Themax Isolatiezak’, deze hebben een ongekende isolatiewaarde. De isolatiezak wordt gecombineerd met koelelementen ‘Ice Pack-XL’. Ice Pack-XL is een Nederlandse ontwikkeling wat ervoor zorgt dat webshop-bestellingen perfect bij de consument arriveren, zonder dat er dampwater vrijkomt.

Als extra: in de hetere maanden voegen wij droogijs toe: droogijs is een enorm effectief en populair koelmiddel dat bij het leveren van diepgevroren producten essentieel is. De combinatie met de isolatiezakken en het droogijs zorgt ervoor dat het vlees tot 48 uur diepgevroren blijft.

Zo ontvang jij de bestelling

Het vlees wordt verpakt in een nieuwe isolatiezak en witte doos geplaatst, om vervolgens verzonden te worden. De vrij prijzige én duurzame isolatiezakken zorgen ervoor dat het vlees, gedurende de reis naar jou, perfect op temperatuur blijft. De isolatiezakken zijn hiervoor speciaal ontworpen. Zo houden de isolatiezakken tot wel 48 uur de gewenste (diepgevroren) temperatuur vast.

Zodra je het vlees ontvangen hebt, kan het direct de vriezer in… handig toch?

Alles recyclebaar: retour naar de boer

De isolatiezak en de Ice Pack XL zijn beide herbruikbaar. Het is namelijk zonde als de verpakkingen maar één keer gebruikt worden. Recyclen is goed voor onze wereld, maar hergebruiken is vele malen beter.Natuurlijk kunnen wij bij Vleesch.nl de isolatiezakken ook hergebruiken. Wij hebben daarom een retour-systeem bedacht. Lees hier hoe ‘Retour naar de Boer‘ werkt.

10% korting?
Aan het laden...