Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie
Zoek op product
Klanten over ons

Het vlees is heerlijk mals en van super kwaliteit.Bestellen is eenvoudig, levering en service zijn heel goed.en dit alles ook nog eens voor een prima prijs. Wij zijn en blijven hier [...]

10 / 10
Annemie Leenders 1 jaren geleden

Afgelopen donderdag het grote pakket kalfsvlees ontvangen. Super service alles netjes verpakt en gewicht en soort vermeld, koerier netjes op de opgegeven tijd aanwezig. Keurig.Zaterd[...]

10 / 10
M. Comijs 2 jaren geleden

Vandaag het stoofvlees klaar gemaakt .Rauw geproefd smaak heerlijk. De kat keurde het ook goed. We zijn gewend het stoofvlees in de snelkookpan te bereiden met kruiden ui en champign[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

We hebben weer een zelf samengesteld pakket Rund en Kalfsvlees mogen ontvangen.Onze ervaringen zijn dat de kwaliteit en smaak echt super zijn. Keurig verpakt en afgemeten porties,goe[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

Vandaag heb ik de Kalfsentrecote besteld en klaargemaakt... wat was dat smullen zeg! Bedankt voor dit heerlijk stuk vlees Bart en tot de volgende bestelling!

10 / 10
Oran Blaycher 2 jaren geleden

vanavond wederom een heerlijk vleespakket mogen ontvangen, we zullen er van genieten, en dank voor de heerlijke lever die je erbij hebt gedaan, helemaal gratis en voor niets!

10 / 10
Carla Duyts 2 jaren geleden

Verschillende keren heb ik vlees besteld bij Vleesch en telkens ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, vandaar dat ik nu toch eens een review ga schrijven! Bart (de eigenaar van Vle[...]

10 / 10
Max Rooijmans 2 jaren geleden

Heerlijk vlees voor een zeer schappelijke prijs! Het vlees is verantwoord en duurzaam van eigen boerderij en dat proef je ook wel echt. Mooi initiatief!

10 / 10
Pascal van Dooren 2 jaren geleden

Niks minder dan uitstekend! Heerlijk gegeten en bijzonder mals vlees.

10 / 10
Daan 2 jaren geleden

Niets anders dan lof! Het contact met Bart, de zorgvuldige levering en - niet onbelangrijk - de smaak van het vlees. Ik vraag me oprecht af waarom ik ooit vlees in de supermarkt heb [...]

10 / 10
Anouk Goedebuur 2 jaren geleden

Top!Kan niets anders zeggen, website duidelijk, proces is helder, contact is prettig en de bezorging was tip top en prettig, leuke dame!Als je een vleesliefhebber bent moet je eigenl[...]

10 / 10
IvB 2 jaren geleden

Tournedos:exeptioneel, geweldig, grandioos, bijzonder, buitengemeen lekker.Vera en Chris

10 / 10
Vera Zeguers 2 jaren geleden

Duidelijk bestelproces, aflevering in overleg en binnen enkele dagen. Maar belanrijkst, kwaliteit van het vlees is ook uitstekend en smaakt heerlijk. Wij hebben inmiddels alweer een [...]

10 / 10
Kees van Sundert 2 jaren geleden

Het bestellen van de pakketten gaat uitermate eenvoudig, de aflevering vindt vervolgens binnen enkele dagen plaats.De kwaliteit van het vlees is ook uitmuntend en menig winkel blijft[...]

10 / 10
Harald de Boer 2 jaren geleden

Goede service, eerlijke prijs en snelle levering.Lekker stukje vlees, heb ervan genoten! Zeker aan te raden!¹

10 / 10
CSGO Highlights 2 jaren geleden

Alle stukken vlees die we hadden besteld zijn van goede kwaliteit, maar even een extra plus voor de heerlijk gekruide hamburgers en worstjes. Erg goed!

10 / 10
Martine Lautenschutz 2 jaren geleden

2e keer een pakket besteld, goed vlees voor een eerlijke prijs.

10 / 10
Frank Vogels 2 jaren geleden

Het smaakte heerlijk! Diamanthaas, aanrader! Goede service en goed product!

10 / 10
Sabrina van den Bekerom 2 jaren geleden

Heerlijk gegeten van mooi vlees tegen een eerlijke prijs! Contact met Bart was top en levering goed geregeld! Aanrader!!!

10 / 10
Jan-Maarten Rovers 2 jaren geleden

Voor een héérlijk lekker mals stuk rund/kalfsvlees hoef je zelf niet meer de deur uit. Wat besteedt deze familie met enorm veel passie en aandacht, van het begin tot he[...]

10 / 10
Pieter Kuijpers 2 jaren geleden

Vleespakket rund

Ben je op zoek naar kwaliteitsvlees voor de beste prijs? Vind jij het belangrijk om te weten dat het vlees wat jij eet van goede afkomst is? Het vlees in deze vleespakketten is 100% rundvlees van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Bekijk hier het vleespakket rundvlees assortiment waar je smaakvol vleespakketten rundvlees kunt bestellen. 

 

Lokale boeren
Het vlees is enkel afkomstig van onze eigen boerderij (puur-natuur)
Gekoeld bezorgd
In perfecte staat zal het vlees thuisbezorgd worden op afspraak.
Snelle levering
Bestel nu en geniet snel van het vlees
Filteren
12 producten
Sorteer op:
Waarom Vleesch.nl?
Beoordeeld met 9.8
Zéér snelle levering (op afspraak)
Service waar je op kunt bouwen
Rundvlees
Gourmet pakket (rundvlees)
Gourmet pakket (rundvlees) Overheerlijk vlees voor de gezellige gourmet dagen Vanaf € 17,20
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)

Rundvleespakketten

De rundvleespakketten die het assortiment van Vleesch.nl vullen, bestaan uit 100% natuurlijk vlees dat komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Dit zorgt ervoor, dat we in staat zijn om het hele proces van boer tot en met slager, openheid en traceerbaarheid te creëren voor onze klanten. Wat ook erg belangrijk is, is dat we gebruik maken van eerlijke prijzen. Met de rundvleespakketten van Vleesch.nl, hoef jij je geen zorgen te maken of je genoeg vlees hebt. Je kunt bij de inhoud van de pakketten zien hoeveel maaltijden jij kunt vullen met het rundvleespakket. Met onze pakketten beschik je al snel over genoeg maaltijden om meerdere maanden te vullen. 

Steeds meer mensen kiezen voor vleespakketten. Wanneer je vlees in grote hoeveelheid en voor een langere tijd koopt, wil je natuurlijk weten dat dit vlees ook lekker en goed blijft. Het vlees van Vleesch.nl kan ruim een jaar lang bewaard worden waarbij het vlees nog goed en lekker is. Ons vlees kun je gemakkelijk in de vriezer leggen en eruit halen wat je die dag nodig hebt. Met de rundvleespakketten van Vleesch.nl, kunnen families verschillende weken tot zelfs maanden genieten van kwalitatief vlees!

Een andere trend die zich voordoet, is dat mensen steeds meer waarde hechten aan de informatie die ze verkrijgen over de producten die ze kopen. Zo willen mensen weten waar hun vlees vandaan komt. Bij Vleesch.nl streven we naar transparantie en de mogelijkheid om ons vlees te traceren. Dit maken we mogelijk doordat het vlees, dat we verkopen, van onze eigen boerderij komt. Dit zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van ons 100% natuurlijk- en luxe vlees, waarvan ze weten waar het vanaf komt.

Rundvlees van de boer kopen

Waar we vroeger altijd het vlees direct van de boer kochten, begint deze traditie weer steeds populairder te worden. Vroeger was het een stuk moeilijker om veel mensen te bereiken en omdat de dorpen en steden kleiner waren, verkocht de boer het vlees voor een eerlijke prijs aan de mensen in de buurt. Waar tegenwoordig de markt een stuk toegankelijker is, en de steden een stuk groter, willen we deze traditie natuurlijk voortzetten. Het vlees dat we verkopen is afkomstig van onze eigen boerderij, hier verkopen we 100% natuurlijk vlees dat zeer veel smaak bevat. Dit zorgt ervoor dat het rundvlees dat gekocht wordt, goed is voor jou, je portemonnee, de dieren en de boer!

Rundvleespakket kopen

Overweeg jij, om samen met jouw gezin, een rundvleespakket te bestellen? Met de rundvleespakketten van Vleesch.nl kun je er zeker van zijn dat je meerdere weken tot maanden kunt genieten vaan heerlijk kwalitatief vlees. Omdat eerlijkheid centraal staat bij ons, laten wij dit natuurlijk ook terugkomen in de prijs van ons vlees. Doordat er minder uren gemaakt hoeven te worden betreffende de verpakking en afwegen, zijn onze rundvleespakketten relatief goedkoop. Daarnaast worden onze klanten niet blootgesteld aan extra marges die tussenhandelaren vragen. Onze vleespakketten komen rechtstreeks van onze eigen boerderij in Noord-Brabant.

Rundvleespakket soorten

Onze rundvleespakketten bestaan uit een aantal pakketten waaruit je kunt kiezen. Dit zorgt ervoor dat Vleesch.nl een gepast vleespakket heeft voor elke rundvleesliefhebber!

Het “proefpakket rundvlees” is perfect wanneer je nieuw bent op Vleesch.nl. Ontdek welke vleessoorten jij lekker vindt waarna je een stapje omhoog kunt doen naar de uitgebreidere pakketten. Dit pakket is perfect om overtuigd te worden van het heerlijke en extreem malse vlees. Dit product geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met de luxe en het kwaliteit van het vlees van JONG geRUND.

Daarnaast bieden we verschillende pakketten aan die inspelen op de hoeveelheid personen waarmee gegeten wordt. Zo beginnen we met het “1-persoons rundvleespakket” dat perfect is voor jezelf om als cadeau te doen aan iemand anders. 

Het “2-persoons rundvleespakket” is ideaal voor huishoudens die bestaan uit twee personen. Met dit vlees pakket beschik je over 78 maaltijden waarmee je twee tot drie maanden vooruit kunt. Om in te spelen op twee personen, hebben wij hier natuurlijk ook rekening mee gehouden met het verpakken van het vlees.

Het “3-persoons rundvleespakket” is speciaal geproportioneerd voor huishoudens die uit drie personen bestaan. Met een grote hoeveelheid maaltijden van divers vlees, heb je de mogelijkheid om tot wel drie maanden voorzien te zijn van het heerlijkste vlees!

Het pakket voor de meeste personen, is het “4-persoons rundvleespakket”. Dit pakket voorziet jou van een groot en divers aanbod aan kwalitatief en overheerlijk vlees. Dit vleespakket is gevuld met diverse biefstukken, gehaktsoorten en stoofvlees. 

Prijs Rundvleespakket

Je vraagt je natuurlijk af wat de voordelen zijn van een vleespakket. Het voordeel van onze rundvleespakketten is dat ze in verhouding veel goedkoper zijn dan wanneer je aparte producten koopt. Dit komt omdat het bestellen van een vleespakket aantrekkelijker is voor ons en dus daarom ook aantrekkelijker wordt voor jou!

Thuis geleverd

Wij komen het vlees bij jou thuis bezorgen, hierdoor hoef je niet steeds de slager af te struinen. Heb je zin in biefstukken? Dan haal je deze ruim van te voren uit de diepvries, waarna je kunt genieten van botermals en kwalitatief rundvlees. Een groot voordeel van het vlees van Vleesch.nl, is dat het ruim een jaar goed houdbaar is. Dit komt doordat wij ons vlees professioneel invriezen.

Interesse?

Wil jij graag het van een rundvleespakket genieten met een grotere groep? Of heb je behoefte aan grotere vleespakketten van ongeveer 10 tot 20 kilo? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan kijken wat we voor jullie kunnen betekenen! Ben je echter, alleen op zoek naar ons vlees en de standaard pakketten? Dan hebben wij een heel assortiment gevuld met botermalse lekkernijen, neem gerust een kijkje!

10% korting?
Aan het laden...