Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie
Zoek op product
Klanten over ons

Het vlees is heerlijk mals en van super kwaliteit.Bestellen is eenvoudig, levering en service zijn heel goed.en dit alles ook nog eens voor een prima prijs. Wij zijn en blijven hier [...]

10 / 10
Annemie Leenders 1 jaren geleden

Afgelopen donderdag het grote pakket kalfsvlees ontvangen. Super service alles netjes verpakt en gewicht en soort vermeld, koerier netjes op de opgegeven tijd aanwezig. Keurig.Zaterd[...]

10 / 10
M. Comijs 2 jaren geleden

Vandaag het stoofvlees klaar gemaakt .Rauw geproefd smaak heerlijk. De kat keurde het ook goed. We zijn gewend het stoofvlees in de snelkookpan te bereiden met kruiden ui en champign[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

We hebben weer een zelf samengesteld pakket Rund en Kalfsvlees mogen ontvangen.Onze ervaringen zijn dat de kwaliteit en smaak echt super zijn. Keurig verpakt en afgemeten porties,goe[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

Vandaag heb ik de Kalfsentrecote besteld en klaargemaakt... wat was dat smullen zeg! Bedankt voor dit heerlijk stuk vlees Bart en tot de volgende bestelling!

10 / 10
Oran Blaycher 2 jaren geleden

vanavond wederom een heerlijk vleespakket mogen ontvangen, we zullen er van genieten, en dank voor de heerlijke lever die je erbij hebt gedaan, helemaal gratis en voor niets!

10 / 10
Carla Duyts 2 jaren geleden

Verschillende keren heb ik vlees besteld bij Vleesch en telkens ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, vandaar dat ik nu toch eens een review ga schrijven! Bart (de eigenaar van Vle[...]

10 / 10
Max Rooijmans 2 jaren geleden

Heerlijk vlees voor een zeer schappelijke prijs! Het vlees is verantwoord en duurzaam van eigen boerderij en dat proef je ook wel echt. Mooi initiatief!

10 / 10
Pascal van Dooren 2 jaren geleden

Niks minder dan uitstekend! Heerlijk gegeten en bijzonder mals vlees.

10 / 10
Daan 2 jaren geleden

Niets anders dan lof! Het contact met Bart, de zorgvuldige levering en - niet onbelangrijk - de smaak van het vlees. Ik vraag me oprecht af waarom ik ooit vlees in de supermarkt heb [...]

10 / 10
Anouk Goedebuur 2 jaren geleden

Top!Kan niets anders zeggen, website duidelijk, proces is helder, contact is prettig en de bezorging was tip top en prettig, leuke dame!Als je een vleesliefhebber bent moet je eigenl[...]

10 / 10
IvB 2 jaren geleden

Tournedos:exeptioneel, geweldig, grandioos, bijzonder, buitengemeen lekker.Vera en Chris

10 / 10
Vera Zeguers 2 jaren geleden

Duidelijk bestelproces, aflevering in overleg en binnen enkele dagen. Maar belanrijkst, kwaliteit van het vlees is ook uitstekend en smaakt heerlijk. Wij hebben inmiddels alweer een [...]

10 / 10
Kees van Sundert 2 jaren geleden

Het bestellen van de pakketten gaat uitermate eenvoudig, de aflevering vindt vervolgens binnen enkele dagen plaats.De kwaliteit van het vlees is ook uitmuntend en menig winkel blijft[...]

10 / 10
Harald de Boer 2 jaren geleden

Goede service, eerlijke prijs en snelle levering.Lekker stukje vlees, heb ervan genoten! Zeker aan te raden!¹

10 / 10
CSGO Highlights 2 jaren geleden

Alle stukken vlees die we hadden besteld zijn van goede kwaliteit, maar even een extra plus voor de heerlijk gekruide hamburgers en worstjes. Erg goed!

10 / 10
Martine Lautenschutz 2 jaren geleden

2e keer een pakket besteld, goed vlees voor een eerlijke prijs.

10 / 10
Frank Vogels 2 jaren geleden

Het smaakte heerlijk! Diamanthaas, aanrader! Goede service en goed product!

10 / 10
Sabrina van den Bekerom 2 jaren geleden

Heerlijk gegeten van mooi vlees tegen een eerlijke prijs! Contact met Bart was top en levering goed geregeld! Aanrader!!!

10 / 10
Jan-Maarten Rovers 2 jaren geleden

Voor een héérlijk lekker mals stuk rund/kalfsvlees hoef je zelf niet meer de deur uit. Wat besteedt deze familie met enorm veel passie en aandacht, van het begin tot he[...]

10 / 10
Pieter Kuijpers 2 jaren geleden

Vleespakket kalf

Ben je een echte vleesliefhebber en ben je op zoek naar smaakvol & botermals vlees voor een scherpe prijs? Bekijk dan hier het vleespakket kalfsvlees assortiment waar je scherp geprijsde & luxe vleespakketten kunt bestellen. Het vlees dat in deze webshop wordt verkocht, is 100% afkomstig van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. 

 

 

Lokale boeren
Het vlees is enkel afkomstig van onze eigen boerderij (puur-natuur)
Gekoeld bezorgd
In perfecte staat zal het vlees thuisbezorgd worden op afspraak.
Snelle levering
Bestel nu en geniet snel van het vlees
Filteren
7 producten
Sorteer op:

Kalfsvleespakketten

De kalfsvleespakketten van Vleesch.nl bestaan uit verantwoord vlees dat afkomstig is van onze eigen boerderij. Hierdoor zijn wij in staat om vlees aan te bieden waarbij we gebruik maken van transparantie en de mogelijkheid om het vlees te traceren. Daarnaast wordt het vlees, op deze manier, voor een eerlijke prijs aangeboden., klink dat niet goed? Met onze kalfsvleespakketten heb je de mogelijkheid om met een heel gezin voor langere tijd te genieten van het kwalitatieve vlees. Met onze kalfsvleespakketten kun je al snel 2 tot 2,5 maanden eten! Hierdoor bespaar jij jezelf veel tijd en energie. 

Gelukkig gaan steeds meer mensen vlees bestellen in de vorm van pakketten. Hierdoor is het belangrijk dat het vlees lang genoeg goed blijft. Met het vlees van Vleesch.nl kun je het vlees tot wel een jaar lang bewaren. Dit kun je doen door het vlees in de vriezer te leggen en er geproportioneerd uit te halen. Met onze kalfsvleespakketten kunnen families weken of zelfs maanden van ons overheerlijk vlees genieten!

Daarnaast wordt het, voor veel mensen, steeds belangrijker om te weten waar hun producten vanaf komen. Hierdoor is het kopen van vlees van de boer, een zeer goede oplossing. Hierdoor kunnen ze genieten van natuurlijk en luxe vlees waarvan ze weten waar het vandaan komt!

Kalfsvlees van de boer kopen

Vroeger was het normaal, en gelukkig wordt deze oude traditie door steeds meer mensen herpakt: vlees direct kopen van de boer. Waar vroeger de dorpen en steden een stuk kleiner waren, verkocht de boer het natuurlijke vlees voor een eerlijke prijs. Tegenwoordig zijn deze dorpen en steden enorm gegroeid maar zien we dat tradities terugkomen. Het vlees dat bij Vleesch.nl verkocht wordt, is 100% natuurlijk, erg smaakvol en komt van de eigen boerderij in Noord-Brabant. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om kalfsvlees te kopen dat goed is voor jou, de boer, de dieren en jouw portemonnee. 

Kalfsvleespakket kopen

Ben jij, samen met jouw gezin, aan het overwegen  om een kalfsvleespakket te bestellen? Dan kun je er zeker van zijn, dat je voor meerdere maanden kunt genieten van kwalitatief vlees. Bij Vleesch.nl vinden we het belangrijk om eerlijkheid te garanderen, hierdoor wordt het best kalf uitgekozen. Doordat er geen extra uren worden gemaakt aan het verpakken en afwegen, zijn de kalfsvleespakketten van Vleesch.nl relatief goedkoop. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van onnodige marges door tussenhandelaren. Dit komt omdat vleespakketten rechtstreeks van onze eigen boerderij komen. 

Kalfsvleespakket soorten

Binnen de categorie “kalfsvleespakketten”, heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende pakketten. Hierdoor heeft Vleesch.nl een gepast pakket voor elke kalfsvleesliefhebber! 

Het “klein (probeer) vleespakket kalf” beschikt over verschillende vleessoorten die dient als een proefpakket. Dit pakket is perfect wanneer je nog overtuigd moet worden door het overheerlijke en botermalse vlees van onze eigen boerderij. Met dit pakket heb je daarom de mogelijkheid om voor een relatief lage prijs, kennis te maken met het luxe en pure vlees van JONG geRUND.

Het “meest gekozen vleespakket kalf” is het populairste vleespakket bij Vleesch.nl. Dit kalfsvleespakket bestaat uit een grote hoeveelheid vleessoorten. Doordat het pakket zeer divers is, heb je de mogelijkheid om samen met je gezin te genieten van veel verschillende kalfsvleessoorten. De vleessoorten, die inbegrepen zijn in het kalfsvleespakket, zijn 100% natuurlijk en overheerlijk!

Het “luxe vleespakket kalf” is voor diegene die elke keer opnieuw, wilt genieten van heerlijk kalfsvlees. Het kalfsvleespakket bestaat uit de meest heerlijke vleessoorten, zoals: biefstukken, rib-eyes, gehakt en kalfspicañha.

Prijs kalfsvleespakket

Het voordeel van vleespakketten, is dat ze in verhouding veel goedkoper zijn dan aparte producten. Dit komt doordat er meer vlees wordt afgenomen dat ervoor zorgt het zowel aantrekkelijker wordt voor de ons en daardoor dus ook voor jou!

Thuis geleverd

Bent jij benieuwd hoe je kostbare tijd bespaard? Doordat wij het vlees bij jou thuis komen bezorgen, hoef je niet meerdere keren in een periode vlees te kopen. Wanneer je zin hebt in een bepaald soort vlees, haal je deze uit de diepvries waarna je kunt genieten van heerlijk vlees. Hierdoor kun je zelf kiezen met hoeveel man je die avond wilt eten. Dit zorgt ervoor dat je niet op het laatste moment nog vlees hoeft te halen. Een groot voordeel is dat het vlees ruim een jaar lang goed en lekker blijft, in de vriezer.

Interesse?

Ben jij aan het nadenken om met de hele familie een deel van het kalf te kopen? Of heb je behoefte aan een vleespakket van 10 tot 20 kilo, waarvan je maanden kunt genieten? Dan kun je hier contact met ons opnemen! Wil je graag ons overheerlijk vlees proeven? Dan raadt ik je aan om assortiment te bekijken.

10% korting?
Aan het laden...