Vleespakketten

Lekker genieten voor een langere tijd van kwaliteitsvlees tegen de meest scherpe prijzen? Bekijk dan hier het aanbod vleespakketten en bestel jouw favoriete vleespakket. 

Onze vleespakketten zijn gevuld met verantwoord vlees van onze eigen familieboerderij. Géén vlees van een grote organisatie, maar traceerbaar vlees van een familieboerderij voor een eerlijke prijs voor jou én de boer, dat klinkt goed toch? De meeste vleespakketten volstaan om met een gezin voor een langere tijd te genieten van het smaakvol vlees. Zo kun je met een vleespakket al gauw 2 tot 2,5 maanden doen! Dit bespaart je veel boodschappengeld én -tijd.

Bekijk hieronder onze vleespakketten en bestel deze eenvoudig online >>

Kwalitatief & Smaakvol

Keuze vleespakketten - 100% rundvlees

3 persoons rundvleespakket

Ideaal voor de 3-persoons huishouden
vanaf 110,00 incl. BTW
prijs per kilo: 15,50

Het is vaak moeilijk om voor 3 persoons huishoudens vlees te bestellen dat voor DRIE PERSONEN geproportioneerd is.. wij bieden hier de oplossing voor: dit vleespakket is perfect voor de 3-persoons huishoudens om te genieten van 100% natuurlijk en botermals vlees.. Weten wat er precies in het vleespakket zit?

1 persoon rundvleespakket

Perfect om voor jezelf te genieten..
95,00 incl. BTW
prijs per kilo: 15,00 per kilo

Wil je graag vlees voor jezelf (of voor iemand anders) bestellen, maar lukt het niet om vleespakketten te vinden waarbij het vlees per 1 persoon geproportioneerd is? Zoek niet verder: dit vleespakket is ideaal geproportioneerd. Bestel nu dit vleespakket en geniet van botermals en smaakvol vlees van de boer… Weten wat er precies in het vleespakket zit?

Proef het kwaliteitsverschil

Keuze vleespakketten - 100% kalfsvlees

Klein (probeer) vleespakket kalf

Bestel ons kalfsvlees en proef het kwaliteitsverschil
vanaf 76,00 incl. BTW
prijs per kilo: 15,25

Genieten van eerlijk & smaakvol kalfsvlees voor een toegankelijke prijs? Kalfsvlees is doorgaans niet makkelijk verkrijgbaar en is tevens normaliter vrij duur… maar doordat het vlees van eigen boerderij komt, geniet je van een eerlijke prijs. Bestel nu ons kalfsvlees en proef het botermalse kalfsvlees. .Weten wat er precies in het vleespakket zit?

Luxe vleespakket kalf

Exclusief vleespakket met luxe vlees
vanaf 98,50 incl. BTW
prijs per kilo: 15,75

Nergens kalfsvlees te vinden en wil je genieten van botermals kalfsvlees? Het luxe vleespakket bestaat uit diverse luxe soorten biefstuk (tournedos, rib-eye, T-Bone, biefstuk en meer). Bestel nu het luxe vleespakket voor een eerlijke (boeren)prijs en proef zélf het kwaliteitsverschil… Weten wat er precies in het vleespakket zit?

Meest gekozen vleespakket kalf

Geniet van luxe en botermals vlees
vanaf 87,00 incl. BTW
prijs per kilo: 15,00

Kalfsvlees is vaak moeilijk te vinden en enorm duur.. maar omdat het kalfsvlees van onze eigen boerderij afkomstig is, geniet je van eerlijke prijzen, voor jou én de boer. Het meest gekozen vleespakket is een zeer luxe vleespakket met o.a. diverse smaakvolle soorten biefstuk.. Weten wat er precies in het vleespakket zit?

Vleespakketten: vroeger al populair

Vroeger was het heel normaal dat de familie hun hoofden bij elkaar staken en dat het beste rund of varken bij de lokale boer gekocht werd. De familie was ervan verzekerd dat zij natuurlijk vlees tegen een goede prijs kochten. De boer had een paar centen weten te verdienen en de mede-dorpelingen naar tevredenheid kunnen helpen. Het vlees ging in de vriezer thuis of in een gehuurde vriescel. De familie kon maandenlang genieten van heerlijk vlees, direct van de boer.

Gelukkig is de trend van een vleespakket bestellen weer aan het aantrekken. Consumenten willen een vleespakket kopen en leggen deze geportioneerd in de vriezer.  Met een vleespakket van de webshop: Vleesch.nl kunnen families weken- of maandenlang genieten van heerlijk vlees. 

Een andere trend die aan het opkomen is, is het kopen van vlees van de boer. Consumenten hebben de behoefte om te weten waar het vlees vandaan komt, zodat ook hun familie kan genieten van natuurlijk en luxe vlees tegen een goede prijs per kilo. 

Vlees van de boer kopen

Vroeger was het heel normaal dat men vlees direct bij de boer kocht. Dorpen waren klein, iedereen kenden elkaar en de boer had kwalitatief en natuurlijk vlees voor een goede prijs. De dorpen en boerderijen zijn groter geworden, tijden veranderen, maar tradities blijven terugkomen. Al het vlees dat in deze webshop verkocht wordt, is smaakvol vlees van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Op die manier kun je rundvlees kopen dat goed voor jou, de dieren en je portemonnee is. Een eerlijke prijs voor zowel jou als de boer is immers belangrijk.

Vleespakket kopen

Wanneer jij met jouw gezin besluit om een vleespakket te bestellen, dan zijn jullie ervan verzekerd dat jullie maandenlang hetzelfde kwalitatief vlees kunnen eten. Om dit in alle eerlijkheid te kunnen garanderen, wordt het beste, meest luxe kalf uitgekozen. Het vleespakket is gevuld met alles wat er aan vleessoorten uit een kalf komt. Het kalf wordt dan in feite door een aantal gezinnen gedeeld. Omdat er geen onnodige uren voor het verpakken en apart afwegen gerekend wordt, zijn de vleespakketten voor een relatief goedkope prijs verkrijgbaar. Daarbij koop jij het vlees direct van de boer, onnodige marges worden dus niet meegerekend en extra vervoer naar de tussenpartijen wordt vermeden.

Vleespakket soorten

Klanten kunnen in de webshop vooralsnog vier verschillende soorten vleespakketten bestellen. Door het aanbieden van verschillende soorten vleespakketten is er voor elke type vleeseter een geschikt vleespakket.

Het probeerpakket (kleine vleespakket) bestaat uit diverse vleessoorten en dient als proefpakket alvorens de aanschaf van de andere pakketten. Op die manier maak je voor een toegankelijke prijs kennis met het luxe en puur vlees van JONG geRUND.

Het meest gekozen vleespakket (middel vleespakket) is, zoals de naam het al beschrijft, het populairste vleespakket welke het meest besteld wordt. Het vleespakket bestaat uit bestaat uit een groot aantal vleessoorten. Door de diversiteit van het pakket is het mogelijk om lekkere vleessoorten te proberen. De vleessoorten in het pakket zijn traditioneel en authentiek lekker.

Het luxe-vleespakket (groot vleespakket) is voor de échte genieters die, keer op keer, genieten van de meest heerlijke biefstukken. Het vleespakket bestaat uit zeer luxe vleessoorten, zoals biefstuk, rib-eye, entrecote en tournedos.

Prijs vleespakket

Een vleespakket is omgerekend stukken goedkoper dan los verpakte vleessoorten. Dit komt omdat er in een keer meerdere vleessoorten en aantallen afgenomen worden. Dit maakt het zowel interessant voor mij als voor jou om een vleespakket te bestellen.

Thuis geleverd

Het vlees wordt thuis bezorgd, dus onmisbare tijd verspillen door meerdere keren vlees te kopen wordt bespaard. Je hoeft het vlees alleen maar die dag uit de vriezer te halen, jij beslist namelijk zelf met hoeveel man die avond genoten gaat worden van heerlijk vlees. In de vriezer zal het vlees ruim een jaar goed én lekker blijven. Je hoeft niet elke dag ‘ons vlees’ te eten, koop ook andere vleessoorten bij de slager, het moet namelijk toch een beetje speciaal blijven.

Interesse?

Wil jij met de familie de hoofden bij elkaar steken en samen een deel van een rund kopen? Of wil jij een 10 kilo of 20 kilo vleespakket bestellen waar je maandenlang van zult genieten? Ik hoor dan graag van je! Bel, whatsapp of e-mail mij, en je beschikt binnenkort over een heerlijk vleespakket. Wil je ons smaakvol vlees bestellen? Bezoek dan de webshop.

0

Ontvang nu 5% korting

1. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

2. Je ontvangt automatisch een e-mail met de 5% kortingscode (check ook de spam-inbox).

3. Vul deze kortingscode tijdens het afrekenen in.

4. Bestel ons vlees en proef zélf het verschil

Ontvang 5% korting op je (eerste) aankoop

Stap 1: Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief door je email-adres hieronder in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt automatisch de e-mail met de kortingscode.
(check je e-mail inbox en check eventueel de spam / ongewenste berichten inbox).

Stap 3: Kopieer de kortingscode uit de email en plak deze vervolgens op de winkelmand- / checkout-pagina. 

Stap 4: Bestel ons smakelijk vlees met jouw kortingscode en proef zélf het kwaliteitsverschil

BELANGRIJK: gebruik de code BINNEN 10 dagen, anders verloopt de kortingscode.