Vleespakketten

Lekker genieten voor een langere tijd van kwaliteitsvlees tegen de meest scherpe prijzen? Bekijk dan hier het aanbod vleespakketten en bestel jouw favoriete vleespakket. 

Onze vleespakketten zijn gevuld met verantwoord vlees van onze eigen familieboerderij. Géén vlees van een grote organisatie, maar traceerbaar vlees van een familieboerderij voor een eerlijke prijs voor jou én de boer, dat klinkt goed toch? De meeste vleespakketten volstaan om met een gezin voor een langere tijd te genieten van het smaakvol vlees. Zo kun je met een vleespakket al gauw 2 tot 2,5 maanden doen! Dit bespaart je veel boodschappengeld én -tijd.

Bekijk hieronder onze vleespakketten en bestel deze eenvoudig online >>

Kwalitatief & Smaakvol

Keuze vleespakketten - 100% rundvlees

A: Proefpakket rundvlees

Proef ons vlees en geniet...
vanaf 68,00 incl. BTW
prijs per kilo: 16,00

Ben je er klaar mee dat het vlees wat je koopt niet smaakt, zoals het hoort te smaken? Proef dan eens ons vlees én geniet! Het kleine proefpakket bevat 30 maaltijden héérlijk vlees voor slechts €68,- (€2,26 per maaltijd). Daarnaast ontvang je bij de aankoop van dit vleespakket een GRATIS receptenboekje. Bestel ons proefpakket en ervaar zélf het kwaliteitsverschil met de slager en/of supermarkt…


2-persoons rundvleespakket

Ideaal voor de 2-persoons huishouden
vanaf 92,00 incl. BTW
prijs per kilo: 16,00

Dit vleespakket is ideaal voor huishoudens met 2 personen. Het grote vleespakket bevat 78 maaltijden (€2,35 per maaltijd), dat goed is om voor 2,5 tot 3 maanden te genieten héérlijk vlees (reken maar eens uit wat je bespaart). Proef nú het kwaliteitsverschil met de supermarkt / slager en geniet…


4-persoons rundvleespakket

Ideaal voor de 4-persoons huishouden
vanaf 105,00 incl. BTW
prijs per kilo: 16,00

Dit vleespakket is ideaal om met een 4-persoons huishouden te genieten van botermals & luxe vlees. Het vleespakket bevat 108 maaltijden (€1,91 per maaltijd), dat is meer dan genoeg om voor 2,5 tot 3 maanden te genieten van zéér luxe & smakelijk vlees (reken maar eens uit wat je bespaart).


1 persoon rundvleespakket

Perfect om voor jezelf te genieten..
103,95 incl. BTW
prijs per kilo: 16,50 per kilo

Wil je graag vlees voor jezelf (of voor iemand anders) bestellen, maar lukt het niet om vleespakketten te vinden waarbij het vlees per 1 persoon geproportioneerd is? Zoek niet verder: dit vleespakket is ideaal geproportioneerd en beschikt over 38 maaltijden, dat is meer dan genoeg om met 1 persoon voor 2 maanden te genieten van zéér luxe & smakelijk vlees (reken maar eens uit wat je bespaart).  Bestel nu dit vleespakket en geniet van botermals en smaakvol vlees van de boer…


3 persoons rundvleespakket

Ideaal voor de 3-persoons huishouden
vanaf 118,00 incl. BTW
prijs per kilo: 16,50

Het is vaak moeilijk om voor 3 persoons huishoudens vlees te bestellen dat voor drie personen geproportioneerd is. Dit vleespakket bevat 114 maaltijden (€2,06 per maaltijd) dat meer dan genoeg is om met 3 personen voor 2,5 tot 3 maanden te genieten van zéér luxe & smakelijk vlees (reken maar eens uit wat je bespaart).


Proef het kwaliteitsverschil

Keuze vleespakketten - 100% kalfsvlees

Luxe vleespakket kalf

Exclusief vleespakket met luxe vlees
vanaf 110,00 incl. BTW
prijs per kilo: 17,50

Nergens kalfsvlees te vinden en wil je genieten van botermals kalfsvlees? Het luxe vleespakket bestaat uit diverse luxe soorten biefstuk (tournedos, rib-eye, T-Bone, biefstuk en meer). Het vleespakket is goed voor 92 maaltijden, dat is goed om voor 2,5 tot 3 maanden te genieten van zéér luxe kalfsvlees (reken maar eens uit wat je bespaart!)


Klein (probeer) vleespakket kalf

Bestel ons kalfsvlees en proef het kwaliteitsverschil
vanaf 85,00 incl. BTW
prijs per kilo: 17,00

Genieten van eerlijk & smaakvol kalfsvlees voor een toegankelijke prijs? Kalfsvlees is doorgaans niet makkelijk verkrijgbaar en is tevens normaliter vrij duur, maar doordat het vlees van eigen boerderij komt, geniet je van een eerlijke prijs. Geniet van totaal 28 maaltijden zéér luxe kalfsvlees voor slechts €76,-. (€2,71 per maaltijd) Daarnaast ontvang je bij de aankoop van dit vleespakket een GRATIS receptenboekje voor de vleessoorten.


Meest gekozen vleespakket kalf

Geniet van luxe en botermals vlees
vanaf 98,00 incl. BTW
prijs per kilo: 17,00

Kalfsvlees is vaak moeilijk te vinden en enorm duur.. maar omdat het kalfsvlees van onze eigen boerderij afkomstig is, geniet je van eerlijke prijzen, voor jou én de boer. Het kalfsvleespakket bevat in totaal 84 maaltijden (€2,38 per maaltijd) . Dat is meer dan genoeg om voor 2,5 tot 3 maanden te genieten van kwalitatief en zéér luxe kalfsvlees (reken maar eens uit wat je bespaart).


Vleespakketten: vroeger al populair

Vroeger was het heel normaal dat de familie hun hoofden bij elkaar staken en dat het beste rund of varken bij de lokale boer gekocht werd. De familie was ervan verzekerd dat zij natuurlijk vlees tegen een goede prijs kochten. De boer had een paar centen weten te verdienen en de mede-dorpelingen naar tevredenheid kunnen helpen. Het vlees ging in de vriezer thuis of in een gehuurde vriescel. De familie kon maandenlang genieten van heerlijk vlees, direct van de boer.

Gelukkig is de trend van een vleespakket bestellen weer aan het aantrekken. Consumenten willen een vleespakket kopen en leggen deze geportioneerd in de vriezer.  Met een vleespakket van de webshop: Vleesch.nl kunnen families weken- of maandenlang genieten van heerlijk vlees. 

Een andere trend die aan het opkomen is, is het kopen van vlees van de boer. Consumenten hebben de behoefte om te weten waar het vlees vandaan komt, zodat ook hun familie kan genieten van natuurlijk en luxe vlees tegen een goede prijs per kilo. 

Vlees van de boer kopen

Vroeger was het heel normaal dat men vlees direct bij de boer kocht. Dorpen waren klein, iedereen kenden elkaar en de boer had kwalitatief en natuurlijk vlees voor een goede prijs. De dorpen en boerderijen zijn groter geworden, tijden veranderen, maar tradities blijven terugkomen. Al het vlees dat in deze webshop verkocht wordt, is smaakvol vlees van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Op die manier kun je rundvlees kopen dat goed voor jou, de dieren en je portemonnee is. Een eerlijke prijs voor zowel jou als de boer is immers belangrijk.

Vleespakket kopen

Wanneer jij met jouw gezin besluit om een vleespakket te bestellen, dan zijn jullie ervan verzekerd dat jullie maandenlang hetzelfde kwalitatief vlees kunnen eten. Om dit in alle eerlijkheid te kunnen garanderen, wordt het beste, meest luxe kalf uitgekozen. Het vleespakket is gevuld met alles wat er aan vleessoorten uit een kalf komt. Het kalf wordt dan in feite door een aantal gezinnen gedeeld. Omdat er geen onnodige uren voor het verpakken en apart afwegen gerekend wordt, zijn de vleespakketten voor een relatief goedkope prijs verkrijgbaar. Daarbij koop jij het vlees direct van de boer, onnodige marges worden dus niet meegerekend en extra vervoer naar de tussenpartijen wordt vermeden.

Vleespakket soorten

Klanten kunnen in de webshop vooralsnog vier verschillende soorten vleespakketten bestellen. Door het aanbieden van verschillende soorten vleespakketten is er voor elke type vleeseter een geschikt vleespakket.

Het probeerpakket (kleine vleespakket) bestaat uit diverse vleessoorten en dient als proefpakket alvorens de aanschaf van de andere pakketten. Op die manier maak je voor een toegankelijke prijs kennis met het luxe en puur vlees van JONG geRUND.

Het meest gekozen vleespakket (middel vleespakket) is, zoals de naam het al beschrijft, het populairste vleespakket welke het meest besteld wordt. Het vleespakket bestaat uit bestaat uit een groot aantal vleessoorten. Door de diversiteit van het pakket is het mogelijk om lekkere vleessoorten te proberen. De vleessoorten in het pakket zijn traditioneel en authentiek lekker.

Het luxe-vleespakket (groot vleespakket) is voor de échte genieters die, keer op keer, genieten van de meest heerlijke biefstukken. Het vleespakket bestaat uit zeer luxe vleessoorten, zoals biefstuk, rib-eye, entrecote en tournedos.

Prijs vleespakket

Een vleespakket is omgerekend stukken goedkoper dan los verpakte vleessoorten. Dit komt omdat er in een keer meerdere vleessoorten en aantallen afgenomen worden. Dit maakt het zowel interessant voor mij als voor jou om een vleespakket te bestellen.

Thuis geleverd

Het vlees wordt thuis bezorgd, dus onmisbare tijd verspillen door meerdere keren vlees te kopen wordt bespaard. Je hoeft het vlees alleen maar die dag uit de vriezer te halen, jij beslist namelijk zelf met hoeveel man die avond genoten gaat worden van heerlijk vlees. In de vriezer zal het vlees ruim een jaar goed én lekker blijven. Je hoeft niet elke dag ‘ons vlees’ te eten, koop ook andere vleessoorten bij de slager, het moet namelijk toch een beetje speciaal blijven.

Interesse?

Wil jij met de familie de hoofden bij elkaar steken en samen een deel van een rund kopen? Of wil jij een 10 kilo of 20 kilo vleespakket bestellen waar je maandenlang van zult genieten? Ik hoor dan graag van je! Bel, whatsapp of e-mail mij, en je beschikt binnenkort over een heerlijk vleespakket. Wil je ons smaakvol vlees bestellen? Bezoek dan de webshop.

0

Ontvang nu 5% korting

1. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

2. Je ontvangt automatisch een e-mail met de 5% kortingscode (check ook de spam-inbox).

3. Vul deze kortingscode tijdens het afrekenen in.

4. Bestel ons vlees en proef zélf het verschil

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden p.p.
Biefstuk2 lappen 325 gr.2 maaltijden
Entrecôte1 lap270 gr.2 maaltijden
T-Bone steak1 stuk425 gr.2 maaltijden
Biefstukpuntjes1 portie225 gr.2 maaltijden
Biefstuktartaar2 stuks225 gr.2 maaltijden
Schnitzel2 lappen290 gr.2 maaltijden
Minute steaks2 lappen300 gr.2 maaltijden
Runderlap4 lappen700 gr.4 maaltijden
Rundergehakt2 porties600 gr.4 maaltijden
Hamburger4 stuks480 gr.4 maaltijden
Runderworst (saucijsjes)4 stuks410 gr.4 maaltijden
Totaal:4,25 kilo 30 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 2 personen
Biefstuk4 lappen625 gr.2 maaltijden
Entrecôte1 lap270 gr,1 maaltijd
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks2 stuks850 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen350 gr.1 maaltijd
Schnitzel4 lappen580 gr.2 maaltijden
Minute steaks4 lappen600 gr.2 maaltijden
Biefstukpuntjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Biefstuktartaar2 stuks225 gr.1 maaltijd
Runder spareribs 2 stuks1,8 kilo.2 maaltijden
Runderlappen6 lappen1050 gr.3 maaltijden
Poulet2 porties700 gr.2 maaltijden
Rundergehakt5 porties1500 gr.5 maaltijden
Hamburgers10 stuks1200 gr.5 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)8 stuks820 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 11,1 kilo34 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoort (ca.)Maaltijden per 2 personen
Biefstuk4 lappen625 gr.2 maaltijden
Entrecôte2 lappen540 gr.2 maaltijden
T-Bone steaks2 stuks850 gr.2 maaltijden
Rib-eye 2 lappen650 gr.2 maaltijden
Minute steaks2 lappen350 gr.1 maaltijd
Schnitzel4 lappen580 gr.2 maaltijden
Poulet (hachee)2 porties700 gr.2 maaltijden
Spiesjes2 porties450 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Runder spareribs 2 stuks1,8 kilo.2 maaltijden
Runderlappen8 lappen1400 gr.4 maaltijden
Riblappen2 stuks700 gr.2 maaltijden
Rundergehakt5 porties1500 gr.5 maaltijden
Hamburgers10 stuks1200 gr.5 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)8 stuks800 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 12,5 kilo39 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden p.p.
Biefstuk2 lappen 325 gr.2 maaltijden
Entrecôte1 lap270 gr.1 maaltijd
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks2 lappen850 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Biefstuktartaar2 stuks225 gr.2 maaltijden
Spiesjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Schnitzel2 lappen290 gr.2 maaltijden
Minute Steaks2 lappen450 gr.2 maaltijden
Riblap1 stuk350 gr.2 maaltijden
Runderlappen4 lappen700 gr.4 maaltijden
Rundergehakt2 porties600 gr.4 maaltijden
Hamburger4 stuks480 gr.4 maaltijden
Runderworst (saucijsjes)4 stuks400 gr.4 maaltijden
Totaal:5,8 kilo 33 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 4 personen
Biefstuk8 lappen1,25 kilo2 maaltijden
Rib-eye 2 lappen650 gr.1 maaltijd
Entrecôte 2 lappen540 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks2 stuks850 gr.1 maaltijd
Schnitzels 4 lappen580 gr.1 maaltijd
Minute steaks 4 lappen600 gr.1 maaltijd
Biefstukpuntjes2 porties450 gr.2 maaltijden
Biefstuktartaar4 stuks450 gr.1 maaltijd
Runder spareribs2 stuks1,8 kilo1 maaltijd
Runderlappen8 lappen1400 gr.2 maaltijden
Riblappen2 stuks700 gr.2 maaltijden
Rundergehakt6 porties1800 gr.6 maaltijden
Hamburgers16 stuks1920 gr.4 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)8 stuks810 gr.2 maaltijden
Totaal gebaseerd op:4 personen 13,8 kilo27 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 4 personen
Biefstuk4 lappen625 gr.1 maaltijd
Entrecôte 2 lappen540 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks2 stuks850 gr.1 maaltijd
Schnitzels4 lappen580 gr.1 maaltijd
Minute steaks4 lappen600 gr.1 maaltijd
Biefstuk tartaar4 stuks450 gr.1 maaltijd
Runderlappen4 lappen700 gr.1 maaltijd
Rundergehakt3 porties900 gr.3 maaltijden
Hamburgers8 stuks960 gr.2 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)4 stuks400 gr.1 maaltijd
Totaal gebaseerd op:4 personen 6,6 kilo13 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 1 persoon
Biefstuk2 lappen (per 1 verpakt)325 gr.2 maaltijden
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
Entrecôte 1 lap270 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks1 lap425 gr.1 maaltijd
Schnitzels2 lappen (per 1 verpakt)290 gr.2 maaltijden
Minute steaks2 lappen (per 2 verpakt)300 gr.2 maaltijden
Spiesjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Biefstuktartaar2 stuks (per 2 verpakt)210 gr.1 maaltijd
Riblap1 lap300 gr.1 maaltijd
Poulet1 portie350 gr.1 maaltijd
Runderlappen6 lappen (per 2 verpakt)1050 gr.3 maaltijden
Rundergehakt3 porties900 gr.3 maaltijden
Hamburgers8 stuks (per 2 verpakt)960 gr.8 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)4 stuks (per 2 verpakt)410 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:1 persoon 6,34 kilo31 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 3 personen
Biefstuk9 lappen1,4 kilo3 maaltijden
Rib-eye 3 lappen975 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks3 stuks1,27 kilo1 maaltijd
Schnitzels 6 lappen870 gr.2 maaltijden
Minute steaks 6 lappen900 gr.2 maaltijden
Biefstukpuntjes3 porties675 gr.3 maaltijden
Biefstuktartaar6 stuks670 gr.3 maaltijden
Runder spareribs2 stuks1,8 kilo1 maaltijd
Runderlappen9 lappen1575 gr.3 maaltijden
Poulet 3 porties1050 gr.3 maaltijden
Rundergehakt7 porties2100 gr.7 maaltijden
Hamburgers18 stuks2160 gr.6 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)9 stuks910 gr.3 maaltijden
Totaal gebaseerd op:3 personen 16,35 kilo38 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 3 personen
Biefstuk3 lappen480 gr.1 maaltijd
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
Entrecôte 1 lap270 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks1 lap425 gr.1 maaltijd
Schnitzels3 lappen870 gr.1 maaltijd
Minute steaks4 lappen600 gr.1 maaltijd
Biefstukpuntjes2 porties450 gr.2 maaltijden
Runderlappen6 lappen1050 gr.2 maaltijden
Rundergehakt3 porties900 gr.3 maaltijden
Hamburgers10 hamburgers1200 gr.3 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)6 worsten600 gr.2 maaltijden
Totaal gebaseerd op:3 personen 7,15 kilo28 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 2 personen
Kalfstournedos4 lappen640 gr.2 maaltijden
Kalfsbiefstuk8 lappen1,25 kilo4 maaltijden
Kalfsentrecôte2 lappen540 gr.2 maaltijden
Kalfsrib-eyes2 lappen650 gr.2 maaltijden
Kalfs T-Bone steaks2 stuks850 gr.2 maaltijden
Kalfspicañha4 lappen 780 gr.2 maaltijden
Kalfsschnitzels4 lappen580 gr.2 maaltijden
Minute steaks (kalf)4 lappen600 gr.2 maaltijden
Kalfsbavette4 lappen700 gr.2 maaltijden
Kalfsbiefstuktartaar4 stuks450 gr.2 maaltijden
Kalfsspiesjes2 porties450 gr.2 maaltijden
Kalfsspare ribs2 stuks1,8 kilo2 maaltijden
Kalfsriblappen2 lappen650 gr.2 maaltijden
Kalfslappen4 lappen700 gr.2 maaltijden
Kalfsgehakt6 porties 1800 gr.6 maaltijden
Kalfshamburgers12 stuks1440 gr.6 maaltijden
Kalfsworsten (saucijsjes)8 stuks820 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 14,7 kilo46 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 2 personen
Kalfstournedos2 lappen320 gr.1 maaltijd
Kalfsbiefstuk4 lappen625 gr.2 maaltijden
Kalfsentrecôte1 lap270 gr1 maaltijd
Kalfsrib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
Kalfs T-Bone steak1 stuk425 gr.1 maaltijd
Kalfsbiefstukpuntjes2 porties350 gr.1 maaltijd
Kalfsschnitzels2 lappen290 gr.1 maaltijd
Kalfsbiefstuktartaar4 stuks450 gr.1 maaltijd
Minute steaks2 lappen300 gr.1 maaltijd
Kalfspicañha 2 lappen350 gr.1 maaltijd
Kalfslappen2 lappen350 gr.1 maaltijd
Kalfsgehakt3 porties 900 gr.3 maaltijden
Kalfshamburgers8 stuks960 gr.4 maaltijden
Kalfsworsten (saucijsjes)4 stuks400 gr.2 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 6,28 kilo21 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per persoon
Kalfsbiefstuk2 lappen325 gr.2 maaltijden
Kalfsentrecôte1 lappen270 gr.1 maaltijd
Kalfs T-bone steak1 stuk425 gr.1 maaltijd
Kalfsschnitzel2 lappen290 gr.2 maaltijden
Kalfsbiefstukpuntjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Kalfsbiefstuktartaar2 stuks225 gr.2 maaltijden
Kalfslappen4 lappen700 gr.4 maaltijden
Kalfsriblap1 lap460 gr.2 maaltijden
Kalfspoulet 1 portie350 gr.2 maaltijden
Kalfsgehakt2 porties600 gr.2 maaltijden
Kalfshamburgers6 hamburgers720 gr.6 maaltijden
Kalfsworsten (saucijsjes)4 stuks410 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:1 persoon 5 kilo28 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 2 personen
Kalfsbiefstuk4 lappen625 gr.2 maaltijden
Entrecôte 2 lappen540 gr.2 maaltijden
Kalfsrib-eye2 lappen650 gr.2 maaltijden
Kalfs T-Bone steaks2 lappen850 gr.2 maaltijden
Kalfspicañha4 lappen700 gr.2 maaltijden
Biefstuktartaar 4 stuks450 gr.2 maaltijden
Kalfsschnitzel4 lappen580 gr.2 maaltijden
Minute steaks4 lappen600 gr.2 maaltijden
Kalfsspare ribs2 stuks1800 gr.2 maaltijden
Kalfslappen8 lappen1400 gr.4 maaltijden
Kalfspoulet2 porties700 gr.2 maaltijden
Kalfsgehakt6 porties1800 gr.6 maaltijden
Hamburgers16 stuks1920 gr.8 maaltijden
Kalfsworsten (saucijsjes)8 stuks800 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 13,4 kilo42 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 2 personen
Kalfsbiefstuk2 lappen325 gr.1 maaltijd
Kalfsentrecôte 1 lap270 gr.1 maaltijd
Kalfsrib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
Kalfs T-bone steak1 stuk425 gr.1 maaltijd
Kalfsbiefstukpuntjes2 porties350 gr.1 maaltijd
Kalfsschnitzel2 lappen290 gr.1 maaltijd
Minute steaks kalf2 lappen300 gr.1 maaltijd
Kalfsbiefstuktartaar 2 stuks225 gr.1 maaltijd
Kalfslappen4 lappen700 gr.2 maaltijden
Kalfsriblap1 stuk350 gr.1 maaltijd
Kalfsgehakt3 porties900 gr.3 maaltijden
Hamburgers8 stuks960 gr.4 maaltijden
Kalfsworsten (saucijsjes)4 stuks400 gr.2 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 5,8 kilo20 maaltijden

 

Ontvang 5% korting op je (eerste) aankoop

Stap 1: Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief door je email-adres hieronder in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt automatisch de e-mail met de kortingscode.
(check je e-mail inbox en check eventueel de spam / ongewenste berichten inbox).

Stap 3: Kopieer de kortingscode uit de email en plak deze vervolgens op de winkelmand- / checkout-pagina. 

Stap 4: Bestel ons smakelijk vlees met jouw kortingscode en proef zélf het kwaliteitsverschil

BELANGRIJK: gebruik de code BINNEN 10 dagen, anders verloopt de kortingscode.