Beschrijving Picañha
Picañha is een Zuid-Amerikaanse delicatesse. De vleessoort komt uit dan ook oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Hoewel Picañha in populariteit aan het groeien is, is picañha (jammer genoeg) nog niet voor iedereen bekend. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Zuid-Amerika om van dit prachtig stuk vlees te genieten… je kunt het eenvoudig in deze webshop bestellen.
De picañha wordt gesneden van het staartstuk en beschik over een laagje vet. Het staartstuk is doorgaans iets stugger vlees, maar beschikt hierdoor wel over een zeer volle smaak. Het is een aanrader om het laagje vet tijdens het bakken te laten zitten, op die manier krijgt het vlees een smeuïg karakter. Het beste is natuurlijk om het vlees in zijn geheel te braden, dit wordt traditioneel op de BBQ gedaan, maar kan ook zeker in de oven.










Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Picañha
De picañha kan zowel op de BBQ als in de oven bereid worden. Bij het bereiden is het echter belangrijk dat je de oven niet té warm hebt staan. Een temperatuur van 150 á 170 is perfect. Een picañha van een kilo heeft ongeveer een uur nodig om te garen.
Het lekkerste is om de picañha op de barbecue te bereiden. Bak direct boven het vuur voor 15 seconden lang de vetzijde van de picañha. Het vet zal nu smelten en in het vlees trekken. Leg de picañha met de vetkant naar boven op de BBQ, probeer zoveel mogelijk vlammen te voorkomen. Het is belangrijk dat de temperatuur van de BBQ rond de 150 graden is.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.