Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie
Onze website is vernieuwd!

Picañha

Picañha is een zeer malse en karakteristieke biefstuk-soort. In Zuid-Amerika is Picañha, mede door de volle smaak, een ware delicatesse… probeer nu onze picañha en ontdek waarom!

Rundvlees
100% genieten
Vanaf
€ 8,99
Prijs per kilo: € 24,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
In winkelwagen
Vleesch vol van smaak zoals het hoort...
Gratis verzending v.a. €100,- Nederland & België
Kies zelf je leverdag thuisbezorgd op maat
Vers vacuümverpakt professioneel ingevroren

Omschrijving

Picañha is een Zuid-Amerikaanse delicatesse. De vleessoort komt dan ook oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Hoewel Picañha in populariteit aan het groeien is, is picañha (jammer genoeg) nog niet voor iedereen bekend. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Zuid-Amerika om van dit prachtig stuk vlees te genieten… je kunt het eenvoudig in deze webshop bestellen.

De picañha wordt gesneden van het staartstuk en beschikt over een laagje vet. Het staartstuk is doorgaans iets stugger vlees, maar beschikt hierdoor wel over een zeer volle smaak. Het is een aanrader om het laagje vet tijdens het bakken te laten zitten, op die manier krijgt het vlees een smeuïg karakter. Het beste is natuurlijk om het vlees in zijn geheel te braden, dit wordt traditioneel op de BBQ gedaan, maar kan ook zeker in de oven.


Tip: Wij hebben ook Picañha aan één stuk (met een mooie vetlaag) dat héérlijk voor op de BBQ is. Snij zelf (voor vrienden en familie) de lappen naar de gewenste grootte / dikte. Kies het gewicht (1 stuk – X kilo) en geniet van een botermalse en smaakvolle Picañha voor op de BBQ.

Bereidingswijze Picañha

De picañha kan zowel op de BBQ als in de oven bereid worden. Bij het bereiden is het echter belangrijk dat je de oven niet té warm hebt staan. Een temperatuur van 150 á 170 is perfect. Een picañha van een kilo heeft ongeveer een uur nodig om te garen.

Het lekkerste is om de picañha op de barbecue te bereiden. Bak direct boven het vuur voor 15 seconden lang de vetzijde van de picañha. Het vet zal nu smelten en in het vlees trekken. Leg de picañha met de vetkant naar boven op de BBQ, probeer zoveel mogelijk vlammen te voorkomen. Het is belangrijk dat de temperatuur van de BBQ rond de 150 graden is.

Advies nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.
Bel ons
06-23496394
Stuur een e-mail
info@vleesch.nl
Maak je bestelling compleet Kies ook nog uit deze topproducten!
Rundvlees
Hamburgers
Hamburgers Hamburgers met 'geheime' kruidenmix Vanaf € 3,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Rundvlees
Rosbief
Rosbief Malse vleessoort; heerlijk om te braden Vanaf € 8,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Aanbieding
Rundvlees
SALE, SALE, SALE, Rundergehakt
SALE, SALE, SALE, Rundergehakt Zacht gekruid, sappig & smaakvol Normaal € 3,99
Vanaf € 3,15
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Rundvlees
Tournedos
Tournedos Dé malste vleessoort Vanaf € 12,00
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Eerder bekeken Deze producten bekeek je eerder
Picañha
Help ons om jou te helpen
We zijn druk bezig om onze nieuwe webshop en service te verbeteren. Heb je een fout gevonden of werkt iets niet helemaal naar behoren? Versturen
Feedback?
Aan het laden...