Beschrijving Rundertong
De rundertong is een prachtige vleessoort wat door de vleesliefhebbers als een ware delicatesse gezien wordt. De rundertong is enorm mals en zacht van smaak. Dat komt om de tong volledig uit spieren bestaat. Alvorens het eten van de rundertong is het belangrijk dat de tong ontveld wordt. Als het puntje van de rundertong gaar is, betekent dit dat de hele tong gaar is. Een goed bereidde rundertong is een ware delicatesse.
































Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Rundertong
Leg de tong een nacht van te voren in het zout, zodat al het overige vocht eruit kan spoelen. Hierna bak je de tong in de pan met een ruime laag water. Laat het stuk vlees op laag vuur minimaal een anderhalf uur opstaan. Ontvel de tong als die nog warm is. Het is belangrijk dat je niet vergeet om overige stukken, zoals buizen en zenen mee te verwijderen. Daarna kun het stuk vlees laten afkoelen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.