Saucijsjes in mosterdsaus
Ingrediënten :
4 saucijsjes
melk
paneermeel
40g boter
30g bloem
2dl bouillon (blokje)
2 eetlepels mosterd
zout
peper
Bereidingswijze saucijsjes in mosterdsaus
- Week de saucijsjes kort in warm water, droog ze af, haal ze door de melk en paneer ze met het paneermeel.
- Verhit de boter in een pan en bak de saucijsjes goudbruin. Haal ze uit de pan.
- Voeg de bloem toe aan het bakvet en voeg geleidelijk de bouillon toe terwijl je blijft roeren. Laat de saus indikken.
- Voeg mosterd, peper en zout toe aan de saus en roer goed door.
- Leg de saucijsjes terug in de pan met saus en laat ze nog 10 minuten zachtjes sudderen.
Nu je dit overheerlijke recept eens hebt mogen proberen, ga eens voor een recept genaamd aardappelsoep met verse worst.
Smakelijk eten!