Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Vlaamse runderlappen

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Middelmatig
Bekijk alle recepten
Vlaamse runderlappen

Aan de slag

Vlaamse runderlappen

Ingrediënten :

750g riblappen
zout
peper
2 eetlepels bloem
50g boter
2 uien
2 teentjes knoflook
0,5L bier (pilsner)
1 eetlepel azijn
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel bruine suiker
3 kruidnagels
1 laurierblad

Bereidingswijze vlaamse runderlappen

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper en wentel het door de bloem.

  2. Verhit de boter in een pan en bak het vlees rondom bruin.

  3. Voeg de ui en knoflook toe en bak alles, steeds omscheppend ongeveer 3 minuten.

  4. Voeg het bier, azijn, mosterd, bruine suiker, kruidnagels en laurierblad toe.

  5. Deksel op de pan en laat het vlees ongeveer 2 minuten zachtjes stoven tot het gaar is.

  6. Voeg naar smaak nog wat zout en peper toe.

  7. Verwijder de kruidnagels en het laurierblad.

  8. Serveer met gekookte aardappelen en spruitjes.

De foto is enkel ter illustratie

Smakelijk eten!
Rundvlees
Riblap
Riblap Overvolle smaak & botermals karakter Vanaf € 4,60
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Olijfolie
Olijfolie (knoflook)
Olijfolie (knoflook) onmiskenbare knoflook smaak Vanaf € 7,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Kruiden
Rundvlees kruidenmix
Rundvlees kruidenmix Overheerlijke rundvlees kruidenmix Vanaf € 2,50
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie