Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Vlaamse runderlappen

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Middelmatig
Bekijk alle recepten
Vlaamse runderlappen

Aan de slag

Vlaamse runderlappen

Ingrediënten :

750g riblappen
zout
peper
2 eetlepels bloem
50g boter
2 uien
2 teentjes knoflook
0,5L bier (pilsner)
1 eetlepel azijn
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel bruine suiker
3 kruidnagels
1 laurierblad

Bereidingswijze vlaamse runderlappen

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper en wentel het door de bloem.

  2. Verhit de boter in een pan en bak het vlees rondom bruin.

  3. Voeg de ui en knoflook toe en bak alles, steeds omscheppend ongeveer 3 minuten.

  4. Voeg het bier, azijn, mosterd, bruine suiker, kruidnagels en laurierblad toe.

  5. Deksel op de pan en laat het vlees ongeveer 2 minuten zachtjes stoven tot het gaar is.

  6. Voeg naar smaak nog wat zout en peper toe.

  7. Verwijder de kruidnagels en het laurierblad.

  8. Serveer met gekookte aardappelen en spruitjes.

De foto is enkel ter illustratie

Smakelijk eten!
Rundvlees
Riblap
Riblap Overvolle smaak & botermals karakter Vanaf € 4,60
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Olijfolie
Olijfolie (knoflook)
Olijfolie (knoflook) onmiskenbare knoflook smaak Vanaf € 7,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Kruiden
Rundvlees kruidenmix
Rundvlees kruidenmix Overheerlijke rundvlees kruidenmix Vanaf € 2,50
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
10% korting?
Aan het laden...