Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Barbecue vlees van sublieme kwaliteit

Wanneer het gaat om dé perfecte barbecue ervaring, dan is vlees van sublieme kwaliteit het belangrijkste aspect om jouw barbecue tot een succes te brengen. Vleesch.nl begrijpt dit als geen ander en biedt jou daarom een ongekend en smaakvolle selectie aan. Deze selectie brengt jouw barbecue naar een nieuw en hoger niveau. Wij gaan jou in onze blog kennis laten maken met een paar van de overheerlijke vleessoorten die Vleesch.nl te bieden heeft.

Waarom zou ik moeten kiezen voor Vleesch.nl?

Wij van Vleesch.nl zijn ontzettend kieskeurig over de kwaliteit van ons vlees. Wij willen enkel het allerbeste opsturen naar onze klanten, zodat jij keer op keer de allerbeste smaakervaring krijgt. Wij zijn ontzettend toegewijd aan ons product en dit proef je ook terug in ons vlees. Wij zeggen niet voor niets “proeven is geloven”. Toch zetten we graag een paar redenen voor jou op een rijtje: liefhebbers:

  1. Onze kwaliteit: Vleesch.nl heeft een eigen boerderij in de familie, waar onze runderen vanaf komen. Dit zorgt ervoor dat wij een prachtige selectie kunnen maken. Daarnaast krijgen onze dieren géén probiotica, daarnaast voegen wij ook géén stoffen zoals conserveringsmiddelen of bindmiddelen toe aan ons vlees. Dit zorgt ervoor dat wij het meest natuurlijke en pure vlees kunnen leveren. Lees meer over onze boerderij en onze werkwijze op onze pagina: over ons / vlees van de boer.

  2. Onze duurzaamheid: Vleesch.nl heeft een perfect oog voor duurzaamheid. Zo gaven wij al aan dat wij een eigen boerderij hebben, maar wist je dat we daarnaast ook twee eigen slagers hebben? Wanneer je alles dus op een rijtje zet: eigen boerderij, eigen slagers en we verkopen het vlees zelf, zie je dat de schakels ontzettend klein zijn. Dit is niet alleen beter voor onze dieren maar ook nog eens voor het milieu om ons heen.

  3. Ons grote assortiment: Van onze klassieke hamburgers tot rib-eye, tomahawks, entrecôtes en french racks, wij van Vleesch.nl hebben een ongekend assortiment dat elke barbecue tot een succes kan brengen.

Een greep uit ons assortiment

Het assortiment van Vleesch.nl is uitgebreid, veelzijdig en goed doordacht. Wij voorzien onze klanten namelijk graag van keuze en dit hebben wij in een korte tijd kunnen realiseren. We gaan met jou eens een kijkje nemen naar enkele toppers van ons die jouw barbecue kunnen laten stralen:

  1. Rib-eye: Allereerst natuurlijk één van de bekendere vleessoorten, de rib-eye. Dit stuk perfectie mag natuurlijk niet ontbreken op een barbecue. Onze rib-eyes hebben een prachtige vetmarmering die de smaak een ontzettende boost geeft. Wij bieden jou de mogelijkheid om onze rib-eyes per stuk te kopen of te gaan voor een groter stuk rib-eye die je zelf kunt verdelen of in één keer op de barbecue kunt leggen.

  2. De tomahawk steak: Voor degene die houden van luxere vleessoorten tijdens een barbecue kunnen hun smaakpapillen overuren laten draaien met onze overheerlijke en botermalse tomahawk steaks. Deze steaks zijn perfect voor elke barbecue of gril gelegenheid. Wanneer jij de tomahawks op tafel zet richt je met gemak de ogen op deze overheerlijke delicatesse.

  3. Hamburgers: Welke barbecue is er nou compleet zonder goede hamburgers. Ik durf gerust en ook uit eigen ervaring te zeggen dat de hamburgers in combinatie met de geheime kruiden en marinade recepten van onze slagers jouw barbecue compleet zullen maken. Deze hamburgers zijn botermals en geven een smaaksensatie die je niet snel zult vergeten.

  4. French Racks: Je kent ze misschien wel van tv of misschien heb je ze zelf wel eens geprobeerd, die overheerlijke en vooral ook grote stukken vlees aan het bot die jou bij de gedachte alleen al doen watertanden. Onze french racks staan erom bekend botermals en vol van smaak te zijn. Dit is wederom een stuk vlees die jouw barbecue met gemak naar een nieuw en hoger niveau tilt.

  5. Worstjes: Ons barbecue assortiment is natuurlijk niet compleet zonder die overheerlijke worstjes. Deze worstjes zijn net als onze hamburgers bewerkt met een overheerlijk kruiden / marinade familie recept van onze slagers. Deze worstjes zijn daarnaast ook nog eens botermals. Een ware smaak ervaring voor elke barbecue.

Hoe bereid ik nou een perfect stukje rundvlees op de barbecue?

Wil jij graag de show stelen met een barbecue en op deze barbecue gekroond worden tot grillmaster? Wij hebben voor jou een aantal tips op een rijtje gezet om dit te laten slagen:

  1. De temperatuur: Het is uiterst belangrijk om jouw grill de juiste temperatuur te laten behouden. Een te hete grill kan ervoor zorgen dat de buitenkant van jouw vlees verbrand terwijl de binnenkant nog rauw is. Neem goed kennis van de core temperaturen van verschillende vleessoorten, zodat jij met gemak en in een handomdraai iedereen kunt voorzien van rare, medium rare vlees.

  2. Marinade: Misschien wel één van de meest belangrijke onderdelen van een goede barbecue. Een marinade kan vlees namelijk voorzien van een extra laag van smaken. Eenvoudige marinades zijn zo gemaakt met slechts een paar ingrediënten zoals olijfolie, kruiden en citroensap of azijn. Gelukkig hebben wij de kruiden en de olijfolie alvast voor jou in ons assortiment zitten. Wij verkopen natuurlijk ook vlees dat al gemarineerd is zoals bijvoorbeeld onze minute steaks.

  3. Rusttijd: Vlees heeft een rusttijd nodig na het grillen. Dit is een belangrijke stap waarbij jij het vlees de kans geeft om de sappen te herverdelen. Dit resulteert uiteindelijk in een smaakvol en sappig stuk vlees.

  1. Het gebruik van thermometers: Een vleesthermometer mag niet ontbreken tijdens een barbecue. Deze tool is geschikt om jouw gewenste gaarheid weer te geven.

Prachtige ideeën voor de barbecue

Ons rundvlees is ontzettend veelzijdig en kan gebruikt worden in verschillende recepten. We zetten er een paar voor jou op een rij:

  1. Klassieke rib-eye steak: Bestrooi de rib-eye rijkelijk met zout en peper en grill het tot je jouw gewenste gaarheid bereikt. Serveer de rib-eye met een klontje kruidenboter voor extra smaak. Je kunt de kruidenboter eventueel ook op de rib-eye leggen tijdens het grillen en de kruidenboter in de rib-eye laten smelten. Dit is een gegarandeerde smaaksensatie.

  2. De klassieke burger: Geloof me onze hamburgers zijn zonder de volgende toppings al overheerlijk, maar wil je toch graag iets toevoegen aan onze hamburgers, probeer dan eens: kaas, verse sla, tomaat en speciale sauzen. Verwerk dit alles tot een luxe burgerervaring.

Een perfecte barbecue heeft een goede vleeskeuze nodig

Het kiezen van vlees is cruciaal voor dé geslaagde barbecue. Ons assortiment biedt niet alleen een sublieme kwaliteit maar ook nog eens een variatie aan smaken. Het assortiment is daarnaast ook nog eens zo divers dat we aan iedereen zijn voorkeuren kunnen voldoen. Je kunt zelfs nog stukken vlees op aanvraag bestellen. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld shortribs? Stuur ons een mail naar info@vleesch.nl en wij maken dit voor jou in orde. Wanneer je kiest voor Vleesch.nl ben je verzekerd van een succesvolle, onvergetelijk en smaakvolle barbecue ervaring.

Hoe bestel ik bij Vleesch.nl?

Wij van Vleesch.nl snappen dat een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en snel bestelproces cruciaal is. Hier hebben wij dan ook ons uiterste best voor gedaan, om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. We hebben ons assortiment zo duidelijk en ordelijk mogelijk gemaakt, zodat jij enkel nog hoeft te bladeren en jouw favoriete stukken hoeft te kiezen. Daarnaast hebben wij ook nog eens fantastische leveringsopties waarmee jij jouw vlees direct aan de deur kunt laten bezorgen, helemaal klaar voor jouw barbecue.

Conclusie

Het maakt niet uit of je nou een doorgewinterde grillmeester bent, een beginner of een ware liefhebber. Het assortiment van Vleesch.nl heeft de perfecte keuze voor iedereen. Dit maakt ons tot de perfecte partner voor elke barbecue ervaring. Onze kwaliteit, duurzame oplossingen, kennis en vriendelijke klantenservice brengen jouw barbecue ervaring tot een nieuw en ongekend niveau. Probeer ons vlees met jouw eerstvolgende barbecue en geniet van een onvergetelijke ervaring. Vergeet niet Proeven is Geloven!

Zoeken op vleessoort
Waarom Vleesch.nl?
Beoordeeld met een 9.8
Vóór 22:00 besteld morgen in huis
Service waar je op kunt bouwen
Klanten over ons

Al 3 stukken vlees geprobeerd. Goeie smaak, perfecte malsheid, mooie portie en een klein prijsje. Aldus een cadeautje voor de liefhebber.
Geef je om dierenwelzijn en verantwoord[...]

10 / 10
arda doan 2 maanden geleden

Zojuist een kalfsribeye gegeten, slechts één woord perfect. Dat is ook van toepassing op de info op de website, het assortiment, de prijsstelling, de verzending en het [...]

10 / 10
Aldert Rotting 3 maanden geleden

Ik heb mijn vleespakket ontvangen en het is zo heerlijk. Het vlees is mals en sappig, en die smaak, omg, is geweldig. Het is mijn beste ervaring in Nederland. Je kunt dit hoogwaardig[...]

10 / 10
Lolita Dzene 3 maanden geleden
Héérlijk mals vlees. Vriendelij[...]
10 / 10
Irene Lopes 3 maanden geleden

Voor de kerst een French rack besteld van 2,8 kilo. Alles perfect afgehandeld qua bestelling, email verkeer, afleveren en betaling. Goed persoonlijk contact. Vlees was erg mals en ui[...]

10 / 10
Arsenin Rodriguez 3 maanden geleden

ik heb nu voor de 2de keer rundvlees pakket besteld bij vleesche.nl besteld en het blijft overheerlijk vlees . lekker mals lekker smaak. het vlees wordt netjes verpakt bij je afgelev[...]

9 / 10
Anonymous 2018 4 maanden geleden
Bart is een aardige kerel en denkt heel erg m[...]
10 / 10
Carlo Wen 6 maanden geleden

Wat een geweldig bedrijf is dit. Echt alles klopt. Fijn klantcontact met de boer zelf. Bestellen gaat echt super makkelijk via bijvoorbeeld e-mail. Altijd leuke reacties terug! En da[...]

10 / 10
Mikal Zeedzen 9 maanden geleden

Snelle levering en goed aangekomen. De extra botten voor de hond gaan ze een flinke kluif aan hebben ????????????

10 / 10
Assie the Adorable BosTrol 1 jaren geleden

Voor de tweede keer besteld en blijf het zeker doen. Vlees is heerlijk. Ze leveren snel en het zijn zeer vriendelijke mensen. Ik zou het zeker aanbevelen.

9 / 10
Jolanda van Kruijsdijk - van den boomen 1 jaren geleden

Het is gewoon weer top vlees. Malser dan bij Bart kan je het niet krijgen. Het smelt gewoon op je tong. Besteld en dag later al geleverd

10 / 10
Tim Verkuijlen 1 jaren geleden

Zeer tevreden over Bart en zijn service! Super vriendelijk en snelle levering. Het vlees is echt super! Ik zou het iedereen aanraden.

9 / 10
Rob Steenstra 1 jaren geleden

heerlijk pakket vlees ontvangen gisterenavond. we eten weinig vlees, echter als we het eten dan altijd van Bart Lammers, snel geleverd, altijd leuk contact. Niet alleen zijn wij er b[...]

10 / 10
Carla Duyts 1 jaren geleden

Vleesch.nl .......een echte aanrader, mooie/lekkere vleesproducten voor een redelijke prijs, en rechtstreeks van de boer. De communicatie is ook echt super, snel en vriendelijk. Op d[...]

10 / 10
evert bruinekool 2 jaren geleden

Het vlees is heerlijk mals en van super kwaliteit.Bestellen is eenvoudig, levering en service zijn heel goed.en dit alles ook nog eens voor een prima prijs. Wij zijn en blijven hier [...]

10 / 10
Annemie Leenders 2 jaren geleden

Afgelopen donderdag het grote pakket kalfsvlees ontvangen. Super service alles netjes verpakt en gewicht en soort vermeld, koerier netjes op de opgegeven tijd aanwezig. Keurig.Zaterd[...]

10 / 10
M. Comijs 2 jaren geleden

Vandaag het stoofvlees klaar gemaakt .
Rauw geproefd smaak heerlijk. De kat keurde het ook goed ????
We zijn gewend het stoofvlees in de snelkookpan te bereiden met kruiden[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

We hebben weer een zelf samengesteld pakket Rund en Kalfsvlees mogen ontvangen.Onze ervaringen zijn dat de kwaliteit en smaak echt super zijn. Keurig verpakt en afgemeten porties,goe[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

Vandaag heb ik de Kalfsentrecote besteld en klaargemaakt... wat was dat smullen zeg! Bedankt voor dit heerlijk stuk vlees Bart en tot de volgende bestelling!

10 / 10
Oran Blaycher 2 jaren geleden

vanavond wederom een heerlijk vleespakket mogen ontvangen, we zullen er van genieten, en dank voor de heerlijke lever die je erbij hebt gedaan, helemaal gratis en voor niets!

10 / 10
Carla Duyts 2 jaren geleden
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie