Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Gehakt met prei

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Gehakt met prei

Aan de slag

Ingrediënten:

  • 400 gram gehakt
  • 1 eetlepel olie
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 750 gram prei
  • 1 blikje tomatenpuree

Bereidingswijze:

  1. Begin met het pellen en fijn snipperen van de ui en het knoflookteentje.
  2. Reinig de prei grondig, snijd deze in ringen, spoel ze af onder koud water, en laat ze goed uitlekken.
  3. Verwarm de olie in een ruime pan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak het, breek het in kleine stukjes tijdens het bakken.
  4. Breng het gehakt op smaak met peper en zout. Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe aan het gehakt en bak enkele minuten mee, tot de ui glazig is.
  5. Voeg de preiringen toe aan de pan en bak deze 5 tot 7 minuten mee, tot de prei beetgaar is.
  6. Roer de tomatenpuree door het gehakt-preimengsel tot alles goed gemengd is.
  7. Serveer dit gerecht met aardappelpuree voor een compleet gerecht.
Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie