Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Gehaktspitjes

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Gehaktspitjes

Aan de slag

Ingrediënten:

  • 500g gehakt
  • 50g paneermeel
  • 1 ei
  • Peper
  • Zout
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze:

  1. Pel en snipper de ui fijn. Was de prei grondig, snijd in zeer kleine stukjes en laat het goed uitlekken.
  2. In een grote mengkom, combineer het gehakt met het paneermeel, het ei, een snufje peper en zout, de gesnipperde ui, de fijngesneden prei en de gehakte peterselie. Meng het geheel goed door tot alles gelijkmatig verdeeld is.
  3. Vorm met je handen ongeveer 20 kleine gehaktballetjes van het mengsel. Laat deze balletjes 10 minuten liggen in warm water om ze wat steviger te maken. Laat ze daarna afkoelen.
  4. Rijg vervolgens de afgekoelde gehaktballetjes, met 5 balletjes per spies, aan satéprikkers.
  5. Verwarm de barbecue voor en leg de gehaktspiesjes op het rooster. Grill de spiesjes tot ze rondom bruin en helemaal gaar zijn.
  6. Serveer de gehaktspiesjes warm en met satésaus voor de perfecte barbecuebeleving.

Let op: de foto is slechts ter illustratie.

 
Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie