Beschrijving Kalfsgehakt
Kalfsgehakt is een allemansvriend, aangezien het voor diverse gerechten en vleessoorten gebruikt kan worden. Het gehakt is puur kalfs en zacht gekruid. Het gehakt is magerder dan varkensgehakt, maar erg mals, sappig en vol van smaak. Door de structuur van het gehakt, wordt het tijdens het bakken minder snel droog dan andere gehaktsoorten.
Kalfsgehakt is uitstekend geschikt voor het maken van chili con carne, marcaroni, spaghetti en moussaka. Het is natuurlijk ook heerlijk om van het gehakt zelf hamburgers of worsten te maken. Met kalfsgehakt van JONG (ge)RUND haal jij de Italiaanse keuken in huis.
































Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Kalfsgehakt
De bereidingswijze van kalfsgehakt is afhankelijk van het gerecht waarin jij het gehakt verwerkt. Gehakt kan gebakken, gegrild of op de BBQ of in de oven voorbereid worden. Ben je opzoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje tussen onze vernieuwde kalfsvlees recepten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.