Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Kalfsriblap

Onze kalfsriblappen zijn perfect om te stoven, deze hoeven namelijk maar heel kort op staan. Maar een leuke tip: kalfsriblappen zijn. door het malse karakter, ook perfect om in de pan de bakken als steak (goedkopere rib-eye). De riblap is door zijn overheerlijke smaak & botermals karakter een persoonlijke favoriet van ons. Probeer onze riblap en proef het kwaliteitsverschil...

 

Kalfsvlees
100% genieten
Vanaf
€ 6,60
Prijs per kilo: € 21,99
Bijna uitverkocht Bestel snel, dit product is bijna op!
In winkelwagen
Vleesch vol van smaak zoals het hoort...
Gratis verzending v.a. €100,- Nederland & België
Kies zelf je leverdag thuisbezorgd op maat
Vers vacuümverpakt professioneel ingevroren

Omschrijving

Riblap komt uit het ribstuk van het kalf dat zich bevindt tussen de dunne lende en de hals. Een de ene kant van het ribstuk worden de entrecôtes gesneden en aan de andere kant worden de riblappen gesneden. In het ribstuk zit de appel (het oog) en van de appel worden onze rib-eyes gesneden.

Enorm volle smaak: Riblappen hebben een enorm volle overheerlijke smaak, dit komt met name door de prachtige en unieke vetmarmering door het vlees. Daarnaast beschikken onze riblappen over een zeer fijne draad en een dun vetlaagje dat tijdens het bakken opgebakken wordt. De riblap is uitstekend geschikt om te grillen, bakken of op de bbq.


Bereidingswijze Riblap

Zoals hierboven reeds beschreven, is een riblap (door o.a. zijn vetlaag) uitermate geschikt om te bakken en/of grillen. De riblap kan het beste om-en-om gebakken worden, zodat het vlees zijn overvolle smaak behoudt en dat de binnenkant heerlijk mals en rosé blijft.  Het is aan te raden om het vlees om-en-om te bakken, zodat de binnenkant heerlijk mals en rosé blijft.

Hoe bereiden: laat de riblap één dag van te voren in zijn vacuumverpakking ontdooien (in de koelkast). Haal de riblap ruim een half uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Indien gewest: bestrooi de riblap met peper en zout. Bak de riblap om-en-om in de pan en laat het vlees mooi bruin kleuren. Vervolgens wikkel je het vlees in zilverfolie en laat je het vlees in de folie voor enkele minuten doorgaren. Het vlees zal hierdoor alle sappen behouden wat de smaak ten goede komt. Enkele minuten verstreken? Haal de riblap uit de aluminiumfolie en geniet…

Advies nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.
Bel ons
06-23496394
Stuur een e-mail
info@vleesch.nl
Maak je bestelling compleet Kies ook nog uit deze topproducten!
Eerder bekeken Deze producten bekeek je eerder
Kalfsvlees
Kalfsriblap
Kalfsriblap Overvolle smaak & botermals karakter Vanaf € 6,60
Bijna uitverkocht Bestel snel, dit product is bijna op!
Kalfsriblap
10% korting?
Aan het laden...