Beschrijving Kalfsrib-eye
Rib-eye komt uit het ribstuk van het kalf dat zich bevindt tussen de dunne lende en de hals. Kalfsrib-eye heeft een fijne draad, bevat een dun laagje vet en beschikt over een prachtige vetmarmering. Hierdoor behoort de vleessoort bij veel vleesliefhebbers tot het beste stuk vlees, alsook is het mijn favoriet. De ene kant wordt gesneden van de entrecote, de andere kant wordt gesneden van het ribstuk. De kalfsrib-eye is uiterst geschikt om te grillen of te bakken. Het is aan te raden om het vlees om-en-om te bakken, zodat de binnenkant heerlijk mals en rosé blijft. Het is bovendien ook geschikt om als luxe vlees op de BBQ voor te bereiden.










Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Kalfsrib-eye
Haal de kalfsrib-eye lappen ruim een half uur van te voren uit de koelkast, zodat het vlees goed op kamer temperatuur kan komen. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak de lap om-en-om in de pan. Wanneer het vlees rondom mooi bruin kleurt, doe jij wanneer de kern tot wens is, (rare – medium – well done) het vlees in zilverfolie. Het vlees zal nu doorgaren en zal de sappen behouden, waardoor de smaak nóg beter wordt. Heb je inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje tussen onze recepten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.