Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Mihoen met rundergehakt en groenten

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Middelmatig
Bekijk alle recepten
Mihoen met rundergehakt en groenten

Aan de slag

Mihoen met rundergehakt en groenten

Ingrediënten:

  • 450 gram mihoen;
  • 3 eetlepels olie;
  • 400 gram rundergehakt;
  • 2 theelepels kerriepoeder;
  • 1 theelepel gemberpoeder;
  • 1 knoflookteentje;
  • 1 prei;
  • 1 gele paprika;
  • 1 rode Spaanse peper;
  • 200 gram champignons;
  • 2 eetlepels oestersaus;
  • Peper en zout naar smaak.
  1. Kook de mihoen zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Pel de knoflook en hak het fijn. Snijd de prei in ringen en de gele paprika in stukjes. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd hem in fijne stukjes.
  3. Verhit de olie in een wok en bak het rundergehakt.
  4. Voeg kerriepoeder, gemberpoeder, gehakte knoflook, peper en zout toe aan het gehakt en meng goed.
  5. Doe de prei, gele paprika, rode peper en champignons erbij en roerbak dit gedurende 5 minuten.
  6. Schep de mihoen door het gehaktmengsel en verwarm het geheel goed.
  7. Breng op smaak met de oestersaus en serveer warm.

Dit smaakvolle gerecht combineert de kruidige smaken van het Oosten met malse rundergehakt en verse groenten. Een perfecte maaltijd voor een doordeweekse avond!

Smakelijk eten!
Rundvlees
Rundergehakt (zacht gekruid)
Rundergehakt (zacht gekruid) Zacht gekruid, sappig & smaakvol Vanaf € 3,90
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Rundvlees
Rundergehakt (ongekruid)
Rundergehakt (ongekruid) Ongekruid Rundergehakt, mals & rijk aan smaak Vanaf € 3,90
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
10% korting?
Aan het laden...