Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Tomatensaus met gehakt

Gang: Voorgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Tomatensaus met gehakt

Aan de slag

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 250 gram champignons, in plakjes
  • 50 gram spekblokjes
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel bouillonpoeder
  • 4 eetlepels bloem
  • 400 ml tomatensap
  • Peper
  • Zout
  • Oregano

Bereidingswijze:

  1. Snipper de ui fijn. Snijd de groene paprika in kleine reepjes en de champignons in plakjes. Pers het knoflookteentje uit.
  2. Bak de spekblokjes uit in een pan.
  3. Voeg het rundergehakt toe aan de pan en bak het rul.
  4. Doe vervolgens de ui, paprika, champignons, paprikapoeder, bouillonpoeder en uitgeperste knoflook erbij en bak alles even mee.
  5. Roer de bloem door het gehaktmengsel en voeg geleidelijk het tomatensap toe, blijf roeren totdat de saus glad en gebonden is.
  6. Breng de saus op smaak met peper, zout en oregano.

Serveer deze heerlijke tomaten gehaktsaus bij je favoriete pasta voor een smaakvolle maaltijd. Ideaal voor een eenvoudige en ook voedzame doordeweekse avondmaaltijd.

Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie