Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Kalfsfricandeau

Kalfsvlees behoort tot een van de lekkerste vleessoorten die er bestaan. Aangezien er, net zoals bij rundvlees, diverse vleessoorten afkomstig zijn van het kalf, is natuurlijk wel handig om voor de koop op de hoogte te zijn wat je precies in je (digitale) winkelmandje voegt. Bij Vleesch.nl besteden we dan ook aan alle stukken vlees die het kalf te bieden heeft onze uitgebreide aandacht. Op deze pagina vertellen we je meer over kalfsfricandeau. Wat het is, waarom je dit product moet kiezen en hoe je het moet bereiden, dat leggen we je hier maar wat graag uit.

Wat is kalfsfricandeau?

De fricandeau van een kalf wordt gesneden van de magere en malse delen van het dier, wat betekent dat je gegarandeerd een stukje kwalitatief hoogwaardige vlees op je bord hebt. Voor kalfsfricandeau wordt er gebruikgemaakt van de volgende delen van het kalf: biefstuk, lende en het dikke deel uit de schouder. Het vlees is aangenaam zacht en heeft een zeer fijne draad.

Divers product

Het mooie aan kalfsfricandeau is dat het product zich uitstekend leent om op meerdere wijzen gebruikt of bereid te worden. Zo is kalfsfricandeau onder andere een heerlijk beleg voor op brood, maar kunt er ook natuurlijk voor kiezen om kalfsfricandeau te bereiden voor een overheerlijk avondmaal, zoals in een Italiaanse pasta. Ondanks de volle en zachte smaak, is het vlees volledig aan te passen op je eigen smaakbehoeftes.

Kalfsfricandeau bereiden is zeker geen langdradige bezigheid. Doordat het vlees al snel droog wordt, is het doorgaans niet nodig om het product volledig te laten garen. Wil je kalfsfricandeau zodanig bereiden dat het een alleenstaand product blijft, dan moet je er rekening mee houden dat het product rustig gegaard moet worden. Naar onze mening is het vlees op zijn best wanneer het een beetje rosé is gebakken.
Kruiden als oregano, tijm en rozemarijn lenen zich uitstekend om bij het product te gebruiken. Dit geeft het vlees net dat extra stukje ‘bite’ mee voor een onvergetelijk avondmaal, wat perfect gecombineerd kan worden met verse roerbakgroentes, roseval aardappeltjes en hollandaise saus. Fricandeauvlees is ook te gebruiken in bereidingen als saté, Babi Pangang en Babi Ketjap. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kalfsfricandeau kopen

Wil je het beste stukje kalfsfricandeau kopen voor een aantrekkelijke prijs? Dan ben je bij Vleesch (JONG geRUND) aan het juiste adres. Na het kopen van kalfsfricandeau kun je op onze site heerlijke kalfsvleesrecepten terugvinden. Of je nu een amateurkok bent of een echte professional: wij hebben voor elke fijnproever een bijpassend gerecht.
Heb je het vlees in huis, onthoud dan goed dat het vleeswaren het beste bewaard kan blijven bij een temperatuur van 4°C. Stop je het in de diepvries, dan is het kalfsvlees bij een temperatuur van -18°C ongeveer tot 10 maanden houdbaar. Wil je het product gaan gebruiken, dan is het belangrijk om de bevroren vleeswaren in de verpakking te laten ontdooien in de koelkast. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans.

Kortom; Een kalfsfricandeau leent zich uitstekend voor een heerlijk en luxe avondmaal. De vleessoort is zeer mager, fijndradig en botermals. Doordat het vlees zo mager is, past kalfsfricandeau uitstekend in een dieet. Zou je graag het natuurlijk & smaakvol kalfsvlees van eigen boerderij willen proberen? Ga dan naar de shoppagina waar je heerlijk kalfsvlees kunt kopen.

Zoeken op vleessoort
Waarom Vleesch.nl?
Beoordeeld met een 9.8
Vóór 22:00 besteld morgen in huis
Service waar je op kunt bouwen
Klanten over ons
Topkwaliteit vlees én persoonlijke service
De chateaubriand die ik bestelde was echt heerlijk,  boterzacht, vol van smaak en perfect uitgesneden. Je merkt[...]
10 / 10
Chris 1 maanden geleden
Excellente service en uitstekende kwaliteit vlees!
[...]
10 / 10
Reinier Nooteboom 1 maanden geleden

Voor de 1ste keer vlees bestelt ,dat was echt genieten van wat er op je bord ligt. Geen waterig stukje vlees maar echt vlees. De porties zijn mooi verdeeld en goed verpakt en diep be[...]

10 / 10
Thea van der Sluis 1 maanden geleden
10 / 10
Jeroen S 1 maanden geleden

Vlees zoals vlees moet smaken, puur natuur.
Vooral zo door blijven gaan!

10 / 10
Marcel Verrijdt 1 maanden geleden

We kwamen voor het eerst in aanraking met het vlees van Vleesch.nl tijdens een midweek in het vakantiehuisje van de ouders van Bart Lammers in Asten-Heusden. In de vriezer lag rundvl[...]

10 / 10
Alfons 1 maanden geleden
10 / 10
Henri 2 maanden geleden

Met afstand het beste vlees wat ik ooit online besteld heb (en heb er best een aantal uitgetest!).Werkelijk waar fantastisch.

10 / 10
Guido de Zeeuw 9 maanden geleden

Al een flink aantal keren bij Vleesch.nl besteld. Wij zijn steeds aangenaam verrast door de geweldige en snelle service, makkelijk en vriendelijk e-mail contact met Bart en de keurig[...]

10 / 10
Monique Van Heck 10 maanden geleden

Voor het eerst vlees besteld bij Vleesch.nl. Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dat kon nog gemakkelijk worden gewijzigd na een[...]

10 / 10
Michael van Woensel 10 maanden geleden

Ik bestel al een tijdje vlees bij Vleesch en ik ben enorm tevreden over de kwaliteit. De smaak is uitzonderlijk—echt het beste dat ik ooit heb gehad. De service is net zo indru[...]

10 / 10
Omær Bay 1 jaren geleden

Het vlees is van super kwaliteit, en de prijs voor wat je krijgt is echt niet te geloven zo goed. Wij zijn heel erg blij met ons pakket, gaan hier zeker nog vaker bestellen!

10 / 10
Dennis van Valderen 1 jaren geleden
Heerlijk pakket met botten voor onze boerboel Jala DeVries besteld, na 1 dag al geleverd! blije hond. Zelf eten we niet zoveel vlees, echter we zullen snel we[...]
10 / 10
Carla Duyts 1 jaren geleden

Amazing taste and tender meat! And the personal and direct contact with Bart is much appreciated! Can't ask for more.

10 / 10
Joost Goderie 1 jaren geleden

The service is outstanding, as well as the meat itself. I highly recommend this place!

10 / 10
Joop Goldberg 1 jaren geleden
Makkelijke manier van bestellen, snelle levering en goed vlees aan een eerlijke prijs. Goed vriendelijk contact bij vragen. Na meerdere soorten vlees geprobee[...]
10 / 10
Johannes Savonije 1 jaren geleden

Al 3 stukken vlees geprobeerd. Goeie smaak, perfecte malsheid, mooie portie en een klein prijsje. Aldus een cadeautje voor de liefhebber.
Geef je om dierenwelzijn en verantwoord[...]

10 / 10
arda doan 1 jaren geleden

Zojuist een kalfsribeye gegeten, slechts één woord perfect. Dat is ook van toepassing op de info op de website, het assortiment, de prijsstelling, de verzending en het [...]

10 / 10
Aldert Rotting 1 jaren geleden

Ik heb mijn vleespakket ontvangen en het is zo heerlijk. Het vlees is mals en sappig, en die smaak, omg, is geweldig. Het is mijn beste ervaring in Nederland. Je kunt dit hoogwaardig[...]

10 / 10
Lolita Dzene 1 jaren geleden
Héérlijk mals vlees. Vriendelij[...]
10 / 10
Irene Lopes 1 jaren geleden
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hieronder weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina.
Accepteren Weigeren
Cookie