Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Overheerlijk rundvlees uitgelicht door Vleesch.nl

Heb jij altijd al eens meer willen weten over het vlees van Vleesch.nl? We hebben hieronder enkele van onze overheerlijke vleessoorten voor jou uitgelicht, zodat jij beter kennis kunt maken met deze smaakvolle delicatesse. We hebben onze vleessoorten hierbij voorzien van een bereidingswijze zodat jij altijd de beste en meest smaakvolle maaltijden kunt creëeren. Lees er alles over in onze smakelijke blog.

Wij van Vleesch.nl snappen dat er in de wereld van rundvlees talloze soorten vlees zijn met elk zijn unieke smaak en textuur. Daarnaast heeft iedere vleessoort natuurlijk zijn eigen bereidingswijze. Wij zijn er trots op dat wij een groot en uitgebreid assortiment kunnen aanbieden. Volledig afkomstig van onze eigen boerderij, gesneden en verwerkt door de beste vakmensen. Wij doen er alles aan om ons vlees aan de hoogste normen van smaak en kwaliteit te laten voldoen. Wij gaan in dit artikel in op enkele vleessoorten die alom bekend staan. Wij willen deze vleessoorten graag uitlichten en jou een kijkje geven in de bijzondere kenmerken, smaak en bereidingswijze. Lees hieronder alles over deze overheerlijke vleessoorten.

De rib-eye

De rib-eye is een waar favoriet onder vleesliefhebbers, dit komt door de immense en intense marmering van het vlees. Dit zorgt voor die onvergetelijke smaak en sappigheid. De rib-eye geeft een perfecte balans tussen vet en vlees. Probeer de rib-eye en oordeel zelf. Geloof me, na één keer proeven wil je niet meer zonder. De rib-eye is afkomstig van het rib van de rund.

De bereidingswijze

Wil je jouw rib-eye perfect bereiden? Laat het vlees voor het bereiden dan natuurlijk eerst ontdooien en op kamertemperatuur komen. Wanneer dit gedaan is bestrooi je jouw rib-eye rijkelijk met zout en peper. Zorg ervoor dat de kruiden diep in de rib-eye terecht komen. Je kunt er voor kiezen om de rib-eye te voorzien van kleine sneetjes om de kruiden in het vlees te krijgen. Zorg er echter voor dat je dit snel doet, zout onttrekt namelijk het vocht van de rib-eye en dat wil je niet. Doe dit uiterlijk 1 minuut voordat je gaat bereiden. Bak het vlees in een hete pan of zelfs op de grill. Dit geeft het vlees die prachtige goudbruine kleur terwijl de binnenkant ongekend mals en sappig blijft. Wanneer je jouw rib-eye uit de pan haalt laat deze dan een paar minuten rusten. Dit zal de sappen langzaam herverdelen in het vlees.

De T-bone steak

We kennen allemaal wel de iconische T-bone steak, misschien van zien op televisie of heb je deze delicatesse kunnen proeven, hoe dan ook de T-bone steak is een uniek, uiterst smaakvol en onvergetelijk stukje vlees. De T-bone is te herkennen aan vlees (spieren) die gescheiden zijn door een bot die lijkt op een T. Zo komt dit prachtige stuk vlees ook tot zijn naam. Aan de ene kant van het bot zul je entrecôte vinden en aan de andere kant een stuk ossenhaas. Dit vlees brengt twee smaakvolle werelden samen en zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring.

Bereidingswijze

De beste manier om een T-bone steak tot zijn recht te laten komen is op de grill, hoewel ik moet zeggen dat de T-bones die gebakken worden in de pan onvergetelijk zijn op zichzelf. Maar laten we ons focussen op de grill. Zorg ervoor dat de grill al goed heet is voordat je jouw steak erop legt. Je kunt er voor kiezen om de steak te bereiden met kruiden alvorens je deze erop legt of direct genieten van die onvervalste smaak. Zorg ervoor dat jouw steak een prachtige korst krijgt. Haal jouw steak hierna van de grill en laat deze een paar minuten rusten. Dit brengt de smaak volledig tot zijn recht.

De tournedos

De tournedos staat bekend als het meest luxe en malse stuk vlees dat er is. Tournedos heeft een prachtige en toch subtiele vet marmering lopen. De tournedos heeft een onvergetelijke en iconische smaak. Geloof me, dit stukje vlees wil je echt een keer geprobeerd hebben. De tournedos wordt gesneden uit het midden van de ossenhaas. Dit vlees beweegt vrijwel niet in de koe en maakt dus bijna geen tot geen bindweefsels aan. Dit houdt het vlees super mals.

De bereidingswijze

Wil je jouw tournedous de beste bereiding geven? Bak jouw tournedos dan in een hete pan met water of olie, je kunt er voor kiezen om jouw tournedos te kruiden, eerlijk gezegd heeft de tournedos dit echt niet nodig. Bak dit vlees kort aan beide zijden om een mooie goudbruine korst te krijgen. Zo houdt je de binnenkant heerlijk mals en sappig.

Stooflappen

Stooflappen zijn afkomstig uit de schouder of de nek van het rund en is een overheerlijke en onvergetelijke delicatesse, vooral tijdens de winterdagen. Stooflappen staan bekend om hun rijke, diepe en onvervalste smaak. Hoewel de stooflap steviger is in textuur wanneer je ze vergelijkt met bovenstaande vleessoorten worden ze toch super mals en smaakvol wanneer je ze langzaam gaart in vocht. Stooflappen doen het overigens ook fantastisch wanneer je ze langzaam rookt op een gesloten barbecue.

De bereidingswijze

Om de perfecte stooflappen te krijgen, braad je ze eerst in een hete pan tot dat ze een mooie korst krijgen. Daarna kun je ervoor kiezen om jouw stooflappen langzaam te laten stoven in bijvoorbeeld een rijke bouillon of tomatensaus. Zo geef je dit overheerlijk stukje vlees de tijd om zachter te worden en de smaken te versterken.

Conclusie

Vleesch.nl is helemaal in zijn element als het gaat om een overheerlijk stuk rundvlees. We hebben namelijk iets voor elke vleesliefhebber. Het feit dat het vlees van onze eigen boerderij afkomstig is en bereidt wordt door onze eigen slagers, geeft ons controle over het algehele proces en de kwaliteit. Onze strikte selectie creëert altijd de hoogste kwaliteit.

Zoeken op vleessoort
Waarom Vleesch.nl?
Beoordeeld met een 9.8
Vóór 22:00 besteld morgen in huis
Service waar je op kunt bouwen
Klanten over ons

Het vlees is heerlijk mals en van super kwaliteit.Bestellen is eenvoudig, levering en service zijn heel goed.en dit alles ook nog eens voor een prima prijs. Wij zijn en blijven hier [...]

10 / 10
Annemie Leenders 1 jaren geleden

Afgelopen donderdag het grote pakket kalfsvlees ontvangen. Super service alles netjes verpakt en gewicht en soort vermeld, koerier netjes op de opgegeven tijd aanwezig. Keurig.Zaterd[...]

10 / 10
M. Comijs 2 jaren geleden

Vandaag het stoofvlees klaar gemaakt .Rauw geproefd smaak heerlijk. De kat keurde het ook goed. We zijn gewend het stoofvlees in de snelkookpan te bereiden met kruiden ui en champign[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

We hebben weer een zelf samengesteld pakket Rund en Kalfsvlees mogen ontvangen.Onze ervaringen zijn dat de kwaliteit en smaak echt super zijn. Keurig verpakt en afgemeten porties,goe[...]

10 / 10
Ronald Brekelmans 2 jaren geleden

Vandaag heb ik de Kalfsentrecote besteld en klaargemaakt... wat was dat smullen zeg! Bedankt voor dit heerlijk stuk vlees Bart en tot de volgende bestelling!

10 / 10
Oran Blaycher 2 jaren geleden

vanavond wederom een heerlijk vleespakket mogen ontvangen, we zullen er van genieten, en dank voor de heerlijke lever die je erbij hebt gedaan, helemaal gratis en voor niets!

10 / 10
Carla Duyts 2 jaren geleden

Verschillende keren heb ik vlees besteld bij Vleesch en telkens ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, vandaar dat ik nu toch eens een review ga schrijven! Bart (de eigenaar van Vle[...]

10 / 10
Max Rooijmans 2 jaren geleden

Heerlijk vlees voor een zeer schappelijke prijs! Het vlees is verantwoord en duurzaam van eigen boerderij en dat proef je ook wel echt. Mooi initiatief!

10 / 10
Pascal van Dooren 2 jaren geleden

Niks minder dan uitstekend! Heerlijk gegeten en bijzonder mals vlees.

10 / 10
Daan 2 jaren geleden

Niets anders dan lof! Het contact met Bart, de zorgvuldige levering en - niet onbelangrijk - de smaak van het vlees. Ik vraag me oprecht af waarom ik ooit vlees in de supermarkt heb [...]

10 / 10
Anouk Goedebuur 2 jaren geleden

Top!Kan niets anders zeggen, website duidelijk, proces is helder, contact is prettig en de bezorging was tip top en prettig, leuke dame!Als je een vleesliefhebber bent moet je eigenl[...]

10 / 10
IvB 2 jaren geleden

Tournedos:exeptioneel, geweldig, grandioos, bijzonder, buitengemeen lekker.Vera en Chris

10 / 10
Vera Zeguers 2 jaren geleden

Duidelijk bestelproces, aflevering in overleg en binnen enkele dagen. Maar belanrijkst, kwaliteit van het vlees is ook uitstekend en smaakt heerlijk. Wij hebben inmiddels alweer een [...]

10 / 10
Kees van Sundert 2 jaren geleden

Het bestellen van de pakketten gaat uitermate eenvoudig, de aflevering vindt vervolgens binnen enkele dagen plaats.De kwaliteit van het vlees is ook uitmuntend en menig winkel blijft[...]

10 / 10
Harald de Boer 2 jaren geleden

Goede service, eerlijke prijs en snelle levering.Lekker stukje vlees, heb ervan genoten! Zeker aan te raden!¹

10 / 10
CSGO Highlights 2 jaren geleden

Alle stukken vlees die we hadden besteld zijn van goede kwaliteit, maar even een extra plus voor de heerlijk gekruide hamburgers en worstjes. Erg goed!

10 / 10
Martine Lautenschutz 2 jaren geleden

2e keer een pakket besteld, goed vlees voor een eerlijke prijs.

10 / 10
Frank Vogels 2 jaren geleden

Het smaakte heerlijk! Diamanthaas, aanrader! Goede service en goed product!

10 / 10
Sabrina van den Bekerom 2 jaren geleden

Heerlijk gegeten van mooi vlees tegen een eerlijke prijs! Contact met Bart was top en levering goed geregeld! Aanrader!!!

10 / 10
Jan-Maarten Rovers 2 jaren geleden

Voor een héérlijk lekker mals stuk rund/kalfsvlees hoef je zelf niet meer de deur uit. Wat besteedt deze familie met enorm veel passie en aandacht, van het begin tot he[...]

10 / 10
Pieter Kuijpers 2 jaren geleden
10% korting?
Aan het laden...