Week de tutti frutti en rozijnen 1 uur lang in warm water; laat ze vervolgens goed uitlekken.
Giet de perziken af, bewaar het sap, en snijd de perziken in kleine stukjes.
Pel en snipper de ui. Was en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de boter in een grote pan op middelhoog vuur en fruit de ui tot deze glazig is.
Voeg het gehakt toe aan de pan en bak het rul. Breng op smaak met kerriepoeder, peper, en zout.
Strooi de bloem over het gehaktmengsel en roer goed door. Voeg geleidelijk het water en het perzikensap toe, en roer tot een gladde saus ontstaat.
Voeg de tutti frutti, rozijnen, tomatenstukjes, en perzikstukjes toe aan de saus. Laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen, zodat de smaken goed kunnen mengen.
Serveer het gehakt met fruit naast een portie gekookte rijst voor een compleet gerecht.
Cookies op Vleesch.
Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken.
Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring.
Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren.
We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina.
Cookies accepteren