Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Kapucijners met gehakt

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Middelmatig
Bekijk alle recepten
Kapucijners met gehakt

Aan de slag

Ingrediënten:

  • 500 gram gehakt
  • Boter
  • Peper
  • Zout
  • 1 eetlepel chilipoeder
  • 1 theelepel sambal
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 blik kapucijners
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 blikje ananasstukjes

Bereidingswijze:

  1. Laat de kapucijners en ananasstukjes uitlekken.
  2. Pel en snipper de ui en het knoflookteentje. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine reepjes.
  3. Verhit een beetje boter in een pan en bak het gehakt.
  4. Voeg de gesnipperde ui, knoflook en paprikareepjes toe aan het gehakt en bak het voor ongeveer 5 minuten mee.
  5. Meng vervolgens de tomatenpuree, een snufje peper, zout, chilipoeder en sambal door het gehaktmengsel.
  6. Voeg de kapucijners en ananasstukjes toe aan de pan en roer goed door.
  7. Laat het geheel goed doorwarmen zonder het te laten koken.

Serveer de kapucijners met gehakt warm en geniet van dit smaakvolle en eenvoudige gerecht. Ideaal voor een snelle en voedzame maaltijd!

Belangrijk: Foto is enkel ter illustratie!

Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie