Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Rundvlees met erwten

Gang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 50 minuten
Aantal personen: 4 porties
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Bekijk alle recepten
Rundvlees met erwten

Aan de slag

Rundvlees met erwten

Ingrediënten:

  • 750 gram runderlappen, in blokjes gesneden
  • Peper en zout
  • 50 gram Boter
  • 2 Uien, in stukjes gesneden
  • 2 Wortels, in stukjes gesneden
  • 1 Prei, in ringen gesneden
  • 1 blikje Tomatenpuree
  • 1 Bouillonblokje
  • Water
  • 200g Doperwten
  • 1 blik Kikkererwten
  • Chilipoeder

Bereidingswijze rundvlees met erwten

  1. Snij het vlees in dobbelstenen en strooi er wat peper en zout over.

  2. Verhit in een pan de boter en bak hierin het vlees mooi bruin.

  3. Maak de ui, wortels en prei schoon en snijd ze in stukjes en ringen.

  4. Voeg de ui, wortels en prei bij het vlees en laat dit even meebakken.

  5. Voeg dan de tomatenpuree, bouillonblokje en 1 deciliter water toe.

  6. Laat dit 2 uur zachtjes stoven.

  7. Voeg de laatste 15 minuten de doperwten, kikkererwten en wat chilipoeder toe.

  8. Serveer met rijst.

Smakelijk eten!
10% korting?
Aan het laden...