Ingrediënten:
- 500 gram gehakt
- Boter
- Peper
- Zout
- 1 eetlepel chilipoeder
- 1 theelepel sambal
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 rode paprika
- 1 blik kapucijners
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 blikje ananasstukjes
Bereidingswijze:
- Laat de kapucijners en ananasstukjes uitlekken.
- Pel en snipper de ui en het knoflookteentje. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine reepjes.
- Verhit een beetje boter in een pan en bak het gehakt.
- Voeg de gesnipperde ui, knoflook en paprikareepjes toe aan het gehakt en bak het voor ongeveer 5 minuten mee.
- Meng vervolgens de tomatenpuree, een snufje peper, zout, chilipoeder en sambal door het gehaktmengsel.
- Voeg de kapucijners en ananasstukjes toe aan de pan en roer goed door.
- Laat het geheel goed doorwarmen zonder het te laten koken.
Serveer de kapucijners met gehakt warm en geniet van dit smaakvolle en eenvoudige gerecht. Ideaal voor een snelle en voedzame maaltijd!
Belangrijk: Foto is enkel ter illustratie!
Smakelijk eten!