Kalfsvlees prijs

Kalfsvlees is één van de duurdere vleessoorten. De kalfsvlees prijs verschilt echter per vleessoort. Doorgaans ligt de prijs voor de luxe vleessoorten, zoals biefstuk (kalfsoesters) rond 25 euro per kilo en de stoofvleessoorten 15 euro per kilo.

Proef zélf het verschil met rundvlees!

Doordat kalfsvlees als luxe vlees wordt ervaren, luidt het oordeel vaak dat het vlees enorm duur is. Maar is dat ook zo? De prijs per maaltijd per persoon ligt doorgaans op €2,50. Lees op deze pagina wat de kalfsvlees prijs is én waarom deze webshop zeer betaalbare prijzen hanteert.

Het lezen van deze pagina duurt ongeveer 5 minuten (voor actuele kalfsvlees prijslijst, scrol dan naar beneden). 

Heerlijk kalfsvlees

Een lekker stukje vlees, wie zegt daar nu nee tegen? Wij van JONG geRUND in ieder geval zeker niet! Natuurlijk heb je enorm veel opties om uit te kiezen. Denk aan varkensvlees, rundvlees, vlees van kippen, kalfsvlees… De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Het zal vast niet als een verrassing komen dat wij persoonlijk de voorkeur geven aan kalfsvlees. Kalfsvlees is botermals, fijn en erg smaakvol én heeft alles in zich om jouw maaltijd tot een waar feest om te toveren. Niet alleen is het hartstikke lekker, maar het is ook nog eens gezond, zeker vergeleken met alternatieve vleesproducten.

Waarom is ons kalfsvlees niet duur?

Wij besteden als trotse boeren meer dan voldoende aandacht aan de kalveren, en dat proef je in het uiteindelijk product! De kalfsvlees prijs van onze goederen is relatief laag in vergelijking met wat je ervoor terug zou krijgen bij supermarkten, slagers en dergelijken. We horen je al denken: maar als je veel geeft om je dieren en ze een gelukkig leven gunt, dan kost dat product toch veel meer dan bij een supermarkt? Gelukkig is dit niet altijd het geval. Bij grote bedrijven zijn er vaak meerdere tussenpartijen betrokken bij de productie, verzending en verkoop van het vlees. Wij van JONG geRUND maken géén gebruik van tussenhandelaren, enkel een slager die het vlees op zorgvuldige wijze verwerkt en per porties vacuümverpakt. Zo houden we de kosten op een laag pitje. Je koopt het vlees dus direct van de boer!

Daarnaast kunnen we de kalfsvlees prijs verder drukken door onze artikelen aan te bieden in vleespakketten. Niet alleen houden wij de prijs van kalfsvlees laag, ook kunnen we je garanderen dat het product puur & natuurlijk is. Het vlees is namelijk vrij van antibiotica, conserverings- of bindingsmiddelen, smaak – geur en kleurstoffen. Bovendien is het vlees 100% traceerbaar en weet je dus waar het vlees – dat jij met je gezin eet – vandaan komt. Het gehele proces, van boerderij tot slager, is traceerbaar én open.

Kortom: door de prijs-kwaliteit verhouding is het kalfsvlees kopen in deze webshop zeer interessant.

Prijslijst kalfsvlees

Hieronder wordt een actuele prijslijst getoond van alle kalfsvleessoorten. 

VleessoortPrijs per kilo (incl. BTW).
Kalfstournedos35 euro
Kalfsoester prijs25 euro
Kalfszwezerik25 euro
Kalfsentrecôte24 euro
Kalfsrib-eye24 euro
Kalfsschnitzel24 euro
Kalfsdiamanthaas22 euro
Kalfslonghaas22 euro
Kalfsfricandeau prijs22 euro
Kalfsbavette 22 euro
Kalfspicañha22 euro
Kalfssucade21 euro
Kalfsstaart18 euro
Kalfspoulet16,50 euro
Kalfslappen16 euro
Kalfshamburgers15 euro
Kalfstong13,50 euro
Kalfsgehakt10 euro
Kalfsschenkel prijs11 euro
Kalfslever GRATIS

Kalfsvlees prijs per kilo

De kalfsvlees prijs per kilo van onze vleespakketten ligt gemiddeld rond €15,75. Deze kalfsvlees kiloprijs is één van de laagste online. De aanschaf van vleespakketten is prijstechnisch het interessantste, aangezien de prijs voor het kalfsvlees dan een stuk lager ligt dan wanneer je de vleessoorten los koopt. De kalfsvlees prijs per kilo ligt dan simpelweg lager doordat er meer in een keer wordt gekocht, waardoor het voor mij ook interessanter wordt.

Wil je graag goedkope vleespakketten bestellen?

Wil je het botermals vlees proberen?

Zou je graag het kalfsvlees willen proberen maar wil je niet teveel uitgeven? Kijk dan eens naar ons ‘kleine vleespakket’ Voor slechts €2,50 per maaltijd per persoon kun je het vlees zélf proberen. Wil je eest meer weten over het vlees direct van de boer? Lees dan onze informatie-pagina’s. 

Heb je vragen, opmerkingen, of wil je iets anders aan ons kwijt? We zijn altijd bereikbaar via het contactformulier en zullen je inzending zo snel mogelijk behandelen

0

Ontvang nu 5% korting

1. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

2. Je ontvangt automatisch een e-mail met de 5% kortingscode (check ook de spam-inbox).

3. Vul deze kortingscode tijdens het afrekenen in.

4. Bestel ons vlees en proef zélf het verschil

Ontvang 5% korting op je (eerste) aankoop

Stap 1: Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief door je email-adres hieronder in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt automatisch de e-mail met de kortingscode.
(check je e-mail inbox en check eventueel de spam / ongewenste berichten inbox).

Stap 3: Kopieer de kortingscode uit de email en plak deze vervolgens op de winkelmand- / checkout-pagina. 

Stap 4: Bestel ons smakelijk vlees met jouw kortingscode en proef zélf het kwaliteitsverschil

BELANGRIJK: gebruik de code BINNEN 10 dagen, anders verloopt de kortingscode.