Omschrijving
Onze soepvlees "met bot" is een overheerlijke en magere vleessoort en is over het algemeen fijn van draad. Soepvlees is een multifunctionele vleessoort die de boventoon voert in vooral soepen, ons soepvlees is botermals en een echte smaakmaker voor jouw soepen. De structuur van het soepvlees zorgt ervoor dat het vlees na het proces ‘ bij wijze van spreken’ smelt op jouw tong.
Bereidingswijze Soepvlees
Soepvlees is een vleessoort bedoeld voor soepen, haal jouw soepvlees een dag van tevoren uit de vriezer en laat het vlees ontdooien in de koelkast. Leg het soepvlees in koud water en laat het geheel langzaam garen. De reden dat we koud water vermelden is omdat je zo kunt voorkomen dat soepvlees taai wordt. Mocht gedurende "het proces" het water verminderen voeg dan simpelweg extra water toe. Zorg er overigens ook voor dat je soepvlees nooit onder de deksel gaart.