Beschrijving Sukade
Sukade is een prachtige vleessoort dat afkomstig is van de schouder van het rund dat loopt over een platte pees. Sukade is een echte stoofvleessoort. Sukade is één van de enige vleessoorten dat over een pees (zeen) beschikt welke opgegeten wordt. De pees wordt zacht, gaar en botermals wanneer je het vlees langdurig stooft. Daarnaast wordt het vlees, na bereiding, heerlijk smeuïg en vol van smaak. Sukadelappen zijn hierdoor uitermate geschikt voor meerdere traditionele gerechten.












Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Sukade
Afhankelijk van het recept wat jij gebruikt, kan de bereidingswijze verschillen. Als eerste is het belangrijk dat het vlees op kamertemperatuur komt. Haal de lappen dus een half uur alvorens je gaat beginnen uit de koelkast. Verhit olie of boter en bak de lappen 2 tot 3 minuten bruin. Voeg daarna de ingrediënten toe, afhankelijk van het recept dat je volgt, en laat het vlees vervolgens minimaal 2,5 uur staan.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.