Een rundvleespakket dat perfect is voor huishoudens met twee personen

2-persoons rundvleespakket

vanaf 92,00 incl. BTW
prijs per kilo: 16,00

Dit vleespakket is ideaal voor huishoudens met 2 personen. Het grote vleespakket bevat 78 maaltijden (€2,35 per maaltijd), dat goed is om voor 2,5 tot 3 maanden te genieten héérlijk vlees (reken maar eens uit wat je bespaart). Proef nú het kwaliteitsverschil met de supermarkt / slager en geniet…


Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Wissen
- +
100% Kwaliteit: botermals & luxe
Diervriendelijk: eerlijk vlees
Vacuümverpakt: langer houdbaar
Gekoeld bezorgd: in heel NL / BE
Beoordeeld met een 9,6 uit 10
Share:

Beschrijving 2-persoons vleespakket rundvlees

In het kort: Het 2-persoons vleespakket is het meest gekozen vleespakket uit het assortiment. Het vleespakket (familie vleespakket) bestaat uit een divers aantal vleessoorten en zijn per 1 of 2 lappen/porties verpakt, ideaal dus!

Het grote vleespakket bevat 78 maaltijden, bestaande uit voor namelijk luxe en botermalse soorten vlees. Het pakket is goed om voor 2,5 tot 3 maanden te genieten van luxe vlees (reken maar eens uit wat je bespaart). Daarnaast ontvang je bij de aankoop van dit vleespakket een GRATIS receptenboekje voor de vleessoorten.

Keuze uit twee pakketgroottes:

Voor een scherpe prijs genieten: Door de grootte van het vleespakket kun je lang genieten van natuurlijk en luxe vlees. Op die manier bespaar je (veel) boodschappentijd én ben je verzekerd dat het vlees keer-op-keer van dezelfde kwaliteit is. Daarnaast wordt het pakket voor een zéér scherpe prijs aangeboden, simpelweg omdat er geen tussenschakels zijn… een eerlijke prijs voor jou en de boer!

Tip: Reken maar eens uit wat de luxere vleessoorten bij bijvoorbeeld de supermarkt of bij de slager kosten. Bestel het 2-persoons pakket en ervaar zélf het kwaliteitsverschil met de supermarkt en/of slager.


Vleesch.nl .......een echte aanrader, mooie/lekkere vleesproducten voor een redelijke prijs, en rechtstreeks van de boer. De communicatie is ook echt super, snel en vriendelijk. Op de leverantie is niets aan te merken, goed verpakt De track & trace is voor een avond leverantie, die op de minuut nauwkeurig is. Duurzaamheid hebben ze ook hoog in het vaandel, verpakking kan nml worden teruggezonden in ruil voor een tegoedbon. Daar is over nagedacht. Ik kan het een ieder aanbevelen een keer een proefpakket te bestellen.
evert bruinekool
evert bruinekool
07:21 07 May 22
vandaag de kalfszwezerik gegeten het was formidabelgeweldige kwaliteit , je kan trots zijn op de kwaliteit en dit wordt zeker niet de laatste keergroetjesMax
Max Sluimer
Max Sluimer
20:02 05 May 22
Het vlees is heerlijk mals en van super kwaliteit.Bestellen is eenvoudig, levering en service zijn heel goed.en dit alles ook nog eens voor een prima prijs. Wij zijn en blijven hier zeker klant.
annemie leenders
annemie leenders
12:06 25 Feb 22
Afgelopen donderdag het grote pakket kalfsvlees ontvangen. Super service alles netjes verpakt en gewicht en soort vermeld, koerier netjes op de opgegeven tijd aanwezig. Keurig.Zaterdag de biefstuk gegeten FANTASTISCH , heerlijk zacht en zo goed van smaak. Zondag het stoofvlees klaargemaakt ook dat was weer zalig. Dit belooft wat voor de rest van het pakket.Dank je wel Bart, als de vriezer leeg is bestel ik gelijk weer.
m. Comijs
m. Comijs
09:18 06 Dec 21
Vandaag het stoofvlees klaar gemaakt .Rauw geproefd smaak heerlijk. De kat keurde het ook goed 😉We zijn gewend het stoofvlees in de snelkookpan te bereiden met kruiden ui en champignons ed. Moet zeggen het is lekker zacht en smaakvol gebleven. In de sudderpan had het nog beter gesmaakt maar daar hebben we het geduld niet meer voor.Buiten dat we minder vlees eten en we ook graag wat vacuüm getrokken kleine porties kant en klaar in de vriezer hebben voor het gemak. De jus verpakken we apart in dit geval altijd handig bij een stamppot 😋Ook het stoofvlees is dus absoluut een aanrader wat ons aangaat.
Ronald Brekelmans
Ronald Brekelmans
17:54 01 Dec 21
Vandaag het stoofvlees klaar gemaakt .Rauw geproefd smaak heerlijk. De kat keurde het ook goed 😉We zijn gewend het stoofvlees in de snelkookpan te bereiden met kruiden ui en champignons ed. Moet zeggen het is lekker zacht en smaakvol gebleven. In de sudderpan had het nog beter gesmaakt maar daar hebben we het geduld niet meer voor.Buiten dat we minder vlees eten en we ook graag wat vacuüm getrokken kleine porties kant en klaar in de vriezer hebben voor het gemak. De jus verpakken we apart in dit geval altijd handig bij een stamppot 😋Ook het stoofvlees is dus absoluut een aanrader wat ons aangaat.
Ronald Brekelmans
Ronald Brekelmans
21:21 18 Nov 21
We hebben weer een zelf samengesteld pakket Rund en Kalfsvlees mogen ontvangen.Onze ervaringen zijn dat de kwaliteit en smaak echt super zijn. Keurig verpakt en afgemeten porties,goed bevroren conform afspraak afgeleverd.We kunnen het een ieder aanraden om het te proberen.Fam Brekelmans Wateringen ZH
Ronald Brekelmans
Ronald Brekelmans
21:32 09 Nov 21
Vandaag heb ik de Kalfsentrecote besteld en klaargemaakt... wat was dat smullen zeg! Bedankt voor dit heerlijk stuk vlees Bart en tot de volgende bestelling 👍
Oran Blaycher
Oran Blaycher
17:43 27 Oct 21
vanavond wederom een heerlijk vleespakket mogen ontvangen, we zullen er van genieten, en dank voor de heerlijke lever die je erbij hebt gedaan, helemaal gratis en voor niets!
Carla Duyts
Carla Duyts
18:00 28 Sep 21
Prima vlees voor een prima prijs. Keurige levering. Een aanrader om jezelf eens lekker te verwennen. Mvg Leo.
Leo Nagtegaal
Leo Nagtegaal
07:29 09 Aug 21
Zeer goede kwaliteit, super tevreden!
Dirk van Eijk
Dirk van Eijk
13:19 02 Aug 21
Verschillende keren heb ik vlees besteld bij Vleesch en telkens ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, vandaar dat ik nu toch eens een review ga schrijven! Bart (de eigenaar van Vleesch) is een echte vakman en heeft verstand van zijn producten, dit kan ook niet anders, want hij komt uit een familie die al verschillende generaties actief is binnen de vleesindustrie. Doordat het vlees direct bij familie wordt geproduceerd, worden er verschillende stappen overgeslagen uit de “supply chain”, waardoor het vlees altijd vers is en dit proces ook duurzamer verloopt dan bij de grote supermarkten/concurrenten. Tot nu toe heb ik nog geen pezen in mijn biefstukjes gehad en was het lekker mals vlees (vooral de Ribeye is een aanrader). Door al deze redenen zal ik ook in de toekomst vlees blijven bestellen bij Vleesch!
Max Rooijmans
Max Rooijmans
15:23 14 Jul 21
Heerlijk vlees voor een zeer schappelijke prijs! Het vlees is verantwoord en duurzaam van eigen boerderij en dat proef je ook wel echt. Mooi initiatief!
Pascal van Dooren
Pascal van Dooren
16:56 13 Jul 21
Niks minder dan uitstekend! Heerlijk gegeten en bijzonder mals vlees.
daan
daan
19:22 11 Jul 21
Niets anders dan lof! Het contact met Bart, de zorgvuldige levering en - niet onbelangrijk - de smaak van het vlees. Ik vraag me oprecht af waarom ik ooit vlees in de supermarkt heb gekocht.
Anouk Goedegebuur
Anouk Goedegebuur
17:42 07 Jul 21
Top!Kan niets anders zeggen, website duidelijk, proces is helder, contact is prettig en de bezorging was tip top en prettig, leuke dame!Als je een vleesliefhebber bent moet je eigenlijk niets anders eten dan dit goede vlees!Ik zal zeker vaker bestellen 😉
IvB
IvB
09:33 03 Jul 21
Tournedos:exeptioneel, geweldig, grandioos, bijzonder, buitengemeen lekker.Vera en Chris
Vera Zeguers
Vera Zeguers
13:15 10 May 21
Duidelijk bestelproces, aflevering in overleg en binnen enkele dagen. Maar belanrijkst, kwaliteit van het vlees is ook uitstekend en smaakt heerlijk. Wij hebben inmiddels alweer een vervolgbestelling geplaatst. Wij kunnen vleesch.nl dan ook zeker aanbevelen.
kees van sundert
kees van sundert
16:46 28 Apr 21
Het bestellen van de pakketten gaat uitermate eenvoudig, de aflevering vindt vervolgens binnen enkele dagen plaats.De kwaliteit van het vlees is ook uitmuntend en menig winkel blijft ver in de schaduw. Wij hebben inmiddels alweer een vervolgbestelling geplaatst. Wij kunnen vleesch.nl dan ook zeker aanbevelen.
harald de boer
harald de boer
21:25 27 Apr 21
Alle stukken vlees die we hadden besteld zijn van goede kwaliteit, maar even een extra plus voor de heerlijk gekruide hamburgers en worstjes. Erg goed!
Martine Lautenschutz
Martine Lautenschutz
19:01 25 Feb 21
Het smaakte heerlijk! Diamanthaas, aanrader! Goede service en goed product!
2e keer een pakket besteld, goed vlees voor een eerlijke prijs.
Frank Vogels
Frank Vogels
15:02 02 Jan 21
Goede service, eerlijke prijs en snelle levering.Lekker stukje vlees, heb ervan genoten! Zeker aan te raden!¹
CSGO Highlights
CSGO Highlights
17:47 17 Nov 20
Heerlijk gegeten van mooi vlees tegen een eerlijke prijs! Contact met Bart was top en levering goed geregeld! Aanrader!!!
Jan-Maarten Rovers
Jan-Maarten Rovers
12:41 27 Oct 20
Voor een héérlijk lekker mals stuk rund/kalfsvlees hoef je zelf niet meer de deur uit. Wat besteedt deze familie met enorm veel passie en aandacht, van het begin tot het eind, aan het proces om je te voorzien van hun eerlijke vleeswaren. Wat ben ik blij te hebben mogen ervaren hoe lekker en mals het vlees is. Veel keus zowel per stuk als in diversen pakketten te bestellen. Goed vacuüm verpakt en voorzien van slachtinformatie en geleverd met een eigen recepten boekje. Ook complimenten voor de persoonlijke benadering via mail en de bezorging. Ik weet het wel, voormij dus niet meer het vlees uit de supermarkt. Wat een verschil en vooral niet duur. Dit smaakt zeker naar meer! 👍🏻🙋🏼🐂🐃🐄
Pieter Kuijpers
Pieter Kuijpers
17:28 22 Oct 20
Voor een héérlijk lekker mals stuk rund/kalfsvlees hoef je zelf niet meer de deur uit. Wat besteedt deze familie met enorm veel passie en aandacht, van het begin tot het eind, aan het proces om je te voorzien van hun eerlijke vleeswaren. Wat ben ik blij te hebben mogen ervaren hoe lekker en mals het vlees is. Veel keus zowel per stuk als in diversen pakketten te bestellen. Goed vacuüm verpakt en voorzien van slachtinformatie en geleverd met een eigen recepten boekje. Ook complimenten voor de persoonlijke benadering via mail en de bezorging. Ik weet het wel, voormij dus niet meer het vlees uit de supermarkt. Wat een verschil en vooral niet duur. Dit smaakt zeker naar meer!
Pieter Kuijpers
Pieter Kuijpers
17:16 22 Oct 20
Hoi Bart,Het is inmiddels alweer 3 maanden geleden dat je een vleespakket bij ons in Best bezorgde.We hebben nu verschillende producten geproefd en zijn zeer tevreden. Het smaakt ons bijzonder goed.Het duurt nog wel even voordat we door onze voorraad heen zijn; we eten tenslotte niet elke dag vlees, maarik wilde je toch alvast laten weten dat je met je bedrijf een pluim verdient. Dankjewel!
Martine Misker
Martine Misker
09:42 29 Sep 20
Wij zochten naar kalfsvlees zo van de boer en kwamen terecht op de site van Bart Lammers Vleesch.nlWe hadden geen betere keus kunnen maken!Het vlees is buitengewoon mals en heerlijk van smaak.De verzending is prima,het pakket komt op tijd aan en het vlees kan zo de vriezer in,keurige pakjes,kan niet beter!Wil je een ander deel van de koe of het kalf dan is daar met Bart over te praten,we hebben veel en aardig met elkaar gechat.Kortom,wij zijn zeer tevreden!!!Reiniera uit Heelsum
I.H. Roodenburg
I.H. Roodenburg
13:23 25 Sep 20
heerlijk mals vlees, erg smaakvol. Wij gaan zeker nog bestellen. Topkwaliteit
Marlies Dijstelbloem
Marlies Dijstelbloem
16:55 24 Sep 20
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering en vlees van topkwaliteit voor supermarkt prijzen. Voor mij geen zooi meer van de grootgrutter.
Leo De Bruin
Leo De Bruin
09:23 09 Sep 20
Super vlees en (h)eerlijker dan vlees uit de supermarkt. Nu voor de tweede keer besteld, het is weer vlot geleverd!
Maarten D.
Maarten D.
17:05 08 Sep 20
Zeer goede kwaliteit vlees voor een hele goede prijs. Snelle levering en persoonlijke benadering. Aanrader!
Marieke Meijer
Marieke Meijer
08:13 07 Sep 20
Na het lezen van goede recensies een 1e vleespakket besteld, dit was zo goed bevallen, vandaag een 2e en groter pakket besteld! Echt heerlijk vlees..
Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋
Sanne Schilders
Sanne Schilders
18:37 24 Aug 20
Via internet gevonden. En geen spijt van gekregen... super goed en lekker vlees. Super snelle levering en via de mail goed en snel contact. Ik raad het iedereen aan!
Miranda Hendriks
Miranda Hendriks
18:29 24 Aug 20
een kennismakingspakket besteld en na diverse items geproefd te hebben kan ik alleen maar zeggen dat het niet bij deze ene keer blijft. prima rundvlees van goede kwaliteit en smaak geleverd op de afgesproken tijd.Alles prima netjes in porties vacuum verpakt. Omdat ik had vermeld graag op de hoogte te zijn van het tijdstip van bezorging ivm het uitlaten van onze hond hadden ze als extra er schenkel bijgedaan voor de hond die hier heerlijk van genoten heeft.
May Wilmer-Smits
May Wilmer-Smits
17:13 12 Aug 20
Voor de eerste keer een proefpakket besteld. heerlijk mals vlees van hoge kwaliteit. het pakket is zeer gevarieerd. Zo kun je alles eens lekker proeven. zeker een aanrader.
professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.
Voor het eerst een vleespakket besteld en we hebben genoten.Je proeft goed het verschil tussen vlees van de supermarkt en dit vlees.Als de diepvries weer een beetje leeg is gaan we zeker weer bestellen.Aanrader!
Nadia Meij
Nadia Meij
11:17 28 Jul 20
Heel erg tevreden over de levering en de super kwaliteit van het vlees! Echt een aanrader. Lokaal initiatief, top! Snelle levering, fijn persoonlijk contact... , leuk om ook de familierecepten uit te proberen. De ragout van de poulet was echt overheerlijk. Ik ga niet meer voor supermarktvlees, dit is echt veel lekkerder!
Iris Van Schaick
Iris Van Schaick
11:24 15 Jul 20
Fantastische service en heerlijk vlees. Wij willen niks anders meer!
Nora van Hoek
Nora van Hoek
17:11 01 Jul 20
Nu voor de tweede keer besteld bij jong gerund. Nu al weer trek gekregen. Mmmm Vandaag pakket binnen gekregen ondanks de hitte ☀ keurig bevroren geleverd. Zag er net als de vorige levering goed uit en kaartje erbij met slacht en inpakdatum. Goed eerlijk en heerlijk 😋 vlees. Ik zeg neem kijkje op de site en wacht niet met bestellen 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Anita Den Boer
Anita Den Boer
17:32 25 Jun 20
Snelle levering en goede service. Vlees smaakt erg goed dus zou het zeker iedereen aan te raden hier te bestellen. Ook heeft het dier een goed leven gehad wat wij erg belangrijk vinden.
Nicole Hillebrand
Nicole Hillebrand
15:09 25 Jun 20
Het vlees is heerlijk! De longhaas is tot nu toe mijn favoriet. Ook de service is super!
aafke slaats
aafke slaats
18:23 04 Jun 20
Goede service, goede kwaliteit, goed verpakt (mooi plat, zodat je makkelijk kunt stapelen en makkelijk kunt ontdooien), eerlijke prijs! Ik was geen liefhebber van rundvlees maar nu wel!!
Eveline Bremer
Eveline Bremer
15:12 31 May 20
Bart en Nalin bedankt voor de prima service. Weer heerlijk vlees besteld, voor ons nooit geen ander vlees meer dan dat van jou. Prijs , kwaliteit perfect. Het is ook niet voor niets dat ik al vele malen vlees heb besteld. Blijf het in de toekomst ook zeker doen.
Henny Fransen
Henny Fransen
12:13 25 May 20
Ongeëvenaarde kwaliteit. Beter zijn we het nog niet tegengekomen. Ga zo door!
Martijn van der Reis
Martijn van der Reis
17:06 22 May 20
Voor de derde keer vlees besteld, zou niet anders meer willen,Hecht je waarde aan een goed en lekker stuk vlees, zou zeggen probeer het.
Anne van Tilburg
Anne van Tilburg
14:23 19 May 20
Heerlijk mals smakelijk vlees! Door extreme drukte duurde het wat lang, maar we zijn netjes op de hoogte gehouden. Dat is gewoon overmacht. Het kwam evengoed keurig diepgevroren binnen en netjes met een sticker erop wat erin zat. Ik ben meer dan tevreden en bestel binnenkort weer!
M van k
M van k
12:15 20 Apr 20
super service en goed kwaliteit vlees
Monique Bra
Monique Bra
18:23 18 Apr 20
Via via aan deze site gekomen, vooral om de lokale boeren te steunen. Prima service, handig verpakt en heerlijke producten. Voor herhaling vatbaar, absoluut! Voor mezelf vond ik het receptenboekje, heel fijn om erbij te krijgen.Bedankt Bart en tot ziens! Groetjes John en Ursula
Ursula Voets
Ursula Voets
07:42 18 Apr 20
We hadden ons eigen proefbestelling samengesteld en kunnen alleen maar concluderen dat al het vlees heerlijk was. Verder was het perfect vacuüm verpakt!
Marijke
Marijke
20:43 17 Apr 20
Wat vind ik het jammer dat ik dit niet eerder heb ontdekt ! Na steeds veel te duur betalen bij de keurslager, heb ik deze site ontdekt via mond op mond reclame en ik kan niet anders zeggen dat het er super goed uitziet, keurig verpakt bezorgt is en bovenal echt een heel goed stuk vlees is wat je op je bord hebt liggen. De smaken zijn vele malen beter als de "rommel" in de supermarkt, dat is ons wel duidelijk nu. Bart bedankt en zeker tot de volgende bestelling.
Wij hebben voor het eerst hier vlees besteld om te kijken of het iets voor ons was. Wij houden van een lekker stukje vlees maar dit vlees overtreft onze verwachtingen. Voor ons zeker geen ander vlees meer. Bart kwam het vlees netjes thuis brengen en zei toen al dit vlees is zo mals. Hij heeft echt niks teveel gezegd. Het vlees is echt mals, heerlijk zacht vlees. Zelfs de hamburger is zo lekker mals en goed van smaak. Zo’n lekker vlees heb ik nog nooit gegeten en dan overdrijf ik niet. Twijfel je nog of je een pakket wil bestellen? Niet doen, niet twijfelen maar meteen bestellen. Echt heel mooi vlees en een super goede service. Wat wil je nog meer? Ik zeg klik en bestel echt doen!!!Bart bedankt, dankzij jou is het eten van vlees weer een feestje. Groetjes Geert en Dorine en een pootje van Amelie en Boots
Dorine Rooijmans
Dorine Rooijmans
17:21 22 Mar 20
Lekker smaakvol vlees, prima service.
Marie-Paule Risch
Marie-Paule Risch
06:52 19 Mar 20
Wat een geweldig vlees! Lekker mals en zoooo heerlijk van smaak!Ik ben zo gelukkig dat ik deze verkoper gevonden heb... een echte aanrader! Iedereen: Kopen! Je zal er geen spijt van hebben!
kristel de smet
kristel de smet
14:07 16 Mar 20
ze zijn heel vriendelijk.
kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.
Tim Verkuijlen
Tim Verkuijlen
17:47 07 Mar 20
heel klantvriendelijk

gastvrij,

eerlijk over de kwaliteit van het vlees.

en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.

niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊
Ketaki Meenks
Ketaki Meenks
15:07 07 Mar 20
Ik kwam onlinevleesbestellen tegen in mijn zoektocht naar kwalitatief beter vlees. Het verhaal op de site en de pakkende naam, hebben mij overtuigd om een proefpakket te doen bestellen. Echt in één woord fantastisch vlees! Dit moet je proeven!Gr Niels
Niels P
Niels P
18:24 03 Mar 20
De service!
De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!

Bart!
Chapeau.
Marcel Fransen
Marcel Fransen
17:02 11 Feb 20
Onlangs kalf-en rund vleespakketten besteld. Het vlees is netjes verpakt en keurig volgens afspraak geleverd. Het vlees, zowel kalf als rund, is heerlijk mals en erg goed van smaak. Kortom een echte aanrader......
Hans Brinkman
Hans Brinkman
16:40 07 Jan 20
gratis thuis bezorgd, super vriendelijk.
Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!
Angela Verbong
Angela Verbong
15:14 29 Nov 19
Heerlijk vlees wat in verhouding met kwaliteit en prijs prima is! Vriendelijk contact ook bij het bestellen.
Vayola Blinker
Vayola Blinker
14:01 17 Nov 19
Vlees van Bart is lekker mals en uit betrouwbare bron. De levering is inclusief jong enthousiasme.
Noud van Heugten
Noud van Heugten
17:54 07 Nov 19
Proef pakket ontvangen en uitgeprobeerd. Wat een verschil met de supermarkt zo lekker en mals, geen gespetter van water dat bij de supermarkt erbij krijgt. Prettige persoonlijke benadering door de boer. Net maar een groter pakket besteld.
Ben vd Bos
Ben vd Bos
10:48 07 Nov 19
Probeer pakket besteld en vrijdag netjes bezorgt. Super verpakt in speciale verpakking zodat het ook diepvries blijft. Dit weekend als eerste de stooflappen en de biefstuk geprobeerd. Wat een verschil met supermarkt vlees. Geen natte bedoeling met het braden zodat je het idee krijgt dat je het vlees alleen maar kookt. Nee lekker meteen een bruin kleurtje. De smaak is ook voortreffelijk, dat vraagt om een vervolg.
Piet van Heerebeek
Piet van Heerebeek
19:21 04 Nov 19
Uitgebreid vleespakket besteld bij onlinevleesbestellen.nl van Jong gerund. Duidelijk smaakverschil met wat ik meestal bij de supermarkt krijg. Ga hier dus zeker nog vaker bestellen.
Antoine vdKruys
Antoine vdKruys
16:55 11 Oct 19
Wij hebben genoten van een mooi divers vleespakket met heerlijk mals vlees van JongGerund! Het is zeker aan te raden om een pakket te bestellen bij deze boerenzoon.
Sabine
Sabine
20:47 01 Oct 19
Prima vlees, netjes verpakt en goede prijs. Jammer genoeg was de vriezer niet groter:-)
rob vossen
rob vossen
10:38 20 Sep 19
Uitstekende service en heerlijk vlees. Echte liefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Tot de volgende keer!
Loedwig Claessens
Loedwig Claessens
17:41 13 Sep 19
Super goed, lekker en mals vlees! Word ingepakt en wel thuis bezorgd door de eigenaar zelf dus beter kun je niet hebben!Hier gaan we zeker vaker vlees bestellen.
beppie van steensel
beppie van steensel
09:34 06 Sep 19
Nog voor we iets hebben gegeten van het vlees wisten we al dat de service goed is. En het vlees ook heerlijk👍👍
HÉÉRLIJK mals vlees, mooi verpakt en diepgevroren.
En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍
Doré Philipsen
Doré Philipsen
11:36 02 Aug 19
Heerlijk stukje mals vlees voor een goede prijs! Ook op de bbq prima klaar te maken!
Ron Smeets
Ron Smeets
07:38 19 Jul 19
Afgelopen weekend gebarbecued met vlees van Onlinevleesbestellen.nl en diverse complimenten ontvangen over het zeer malse vlees. Top keuze!
jos kurstjens
jos kurstjens
17:23 11 Jun 19
Geweldig lekker vlees en betaalbaar. Zojuist de picanha gebakken als een biefstuk. Voor mij nooit geen gewone biefstuk meer van de slager. Sappig, mals en veel smaak.
Freek van Bladel
Freek van Bladel
16:34 08 May 19
Heerlijk mals vlees en top service. ik bestel zeker opnieuw!
Carlijn Srdn
Carlijn Srdn
16:40 15 Apr 19
Supergoed kwaliteit, puur vlees en perfecte service!!!!!
Monique Vlemmings
Monique Vlemmings
19:23 19 Jan 19
Heerlijk mals vlees voor en mooie prijs! Ik ga vaker bestellen.
Tim van der Linden
Tim van der Linden
18:11 14 Jan 19
Heerlijk mals kalfsvlees.

Voor ons nooit geen ander vlees meer.

Prima service.
Henny Fransen
Henny Fransen
19:21 05 Jan 19
Jonge enthousiaste ondernemer levert vlees van super kwaliteit!
Josine van Leeuwen
Josine van Leeuwen
10:27 15 Dec 18
Het vlees dat Bart levert is van absolute top kwaliteit. Bij andere leveranciers krijg je vaak ook onbegrijpelijke hompen vlees. Daar is bij Bart geen sprake van. Alle vlees wordt perfect panklaar aangeleverd.
Henk van Loon
Henk van Loon
14:13 24 Nov 18
Al meerder malen vlees besteld. Geweldige kwaliteit. Heel goede service en voor de prijs hoef je het niet te laten.
Martine van Loon
Martine van Loon
14:09 24 Nov 18

Belangrijk: Het vlees is reeds geportioneerd, vacuümverpakt en diepgevroren. Op die manier hoef je alleen nog maar het vlees te laten ontdooien, lekker gemakkelijk dus! Tenslotte ontvang je bij de aankoop van dit pakket een gratis receptenboekje.

Het vleespakket bestellen?

Lang houdbaar

Na het uitbenen wordt het vlees direct vers vacuümverpakt. Na het verpakken, wordt het vlees in een professionele vriestunnel ingevroren. Hierdoor wordt het vlees direct vers ingevroren, waarbij kristalvorming voorkomen wordt. Bij levering kun je het vlees direct in de vriezer leggen. Doordat het vlees vacuümverpakt gerijpt is en professioneel ingevroren wordt, is rundvlees tot 1 jaar in de vriezer houdbaar.

Prijs vleespakket

De slager probeert de stukken zo gelijk mogelijk te snijden, maar dit is niet altijd mogelijk waardoor een vleespakket iets meer of iets minder van een vleessoort kan bevatten – het is immers een natuurproduct. Het aantal porties / stuks of lappen klopt echter wel altijd!

Gewicht 9.35 kg
Diepvriesproduct

-18, diepvries product

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

,

Ingrediënten

100% rundvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2-persoons rundvleespakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Ontvang nu 5% korting

1. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

2. Je ontvangt automatisch een e-mail met de 5% kortingscode (check ook de spam-inbox).

3. Vul deze kortingscode tijdens het afrekenen in.

4. Bestel ons vlees en proef zélf het verschil

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoort (ca.)Maaltijden per 2 personen
Biefstuk4 lappen625 gr.2 maaltijden
Entrecôte2 lappen540 gr.2 maaltijden
T-Bone steaks2 stuks850 gr.2 maaltijden
Rib-eye 2 lappen650 gr.2 maaltijden
Minute steaks2 lappen350 gr.1 maaltijd
Schnitzel4 lappen580 gr.2 maaltijden
Poulet (hachee)2 porties700 gr.2 maaltijden
Spiesjes2 porties450 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Runder spareribs 2 stuks1,8 kilo.2 maaltijden
Runderlappen8 lappen1400 gr.4 maaltijden
Riblappen2 stuks700 gr.2 maaltijden
Rundergehakt5 porties1500 gr.5 maaltijden
Hamburgers10 stuks1200 gr.5 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)8 stuks800 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 12,5 kilo39 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden p.p.
Biefstuk2 lappen 325 gr.2 maaltijden
Entrecôte1 lap270 gr.1 maaltijd
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks2 lappen850 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Biefstuktartaar2 stuks225 gr.2 maaltijden
Spiesjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Schnitzel2 lappen290 gr.2 maaltijden
Minute Steaks2 lappen450 gr.2 maaltijden
Riblap1 stuk350 gr.2 maaltijden
Runderlappen4 lappen700 gr.4 maaltijden
Rundergehakt2 porties600 gr.4 maaltijden
Hamburger4 stuks480 gr.4 maaltijden
Runderworst (saucijsjes)4 stuks400 gr.4 maaltijden
Totaal:5,8 kilo 33 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoort (ca.)Maaltijden per 2 personen
Biefstuk4 lappen625 gr.2 maaltijden
Entrecôte2 lappen540 gr.2 maaltijden
T-Bone steaks2 stuks850 gr.2 maaltijden
Rib-eye 2 lappen650 gr.2 maaltijden
Minute steaks2 lappen350 gr.1 maaltijd
Schnitzel4 lappen580 gr.2 maaltijden
Poulet (hachee)2 porties700 gr.2 maaltijden
Spiesjes2 porties450 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Runder spareribs 2 stuks1,8 kilo.2 maaltijden
Runderlappen8 lappen1400 gr.4 maaltijden
Riblappen2 stuks700 gr.2 maaltijden
Rundergehakt5 porties1500 gr.5 maaltijden
Hamburgers10 stuks1200 gr.5 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)8 stuks800 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 12,5 kilo39 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden p.p.
Biefstuk2 lappen 325 gr.2 maaltijden
Entrecôte1 lap270 gr.1 maaltijd
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks2 lappen850 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Biefstuktartaar2 stuks225 gr.2 maaltijden
Spiesjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Schnitzel2 lappen290 gr.2 maaltijden
Minute Steaks2 lappen450 gr.2 maaltijden
Riblap1 stuk350 gr.2 maaltijden
Runderlappen4 lappen700 gr.4 maaltijden
Rundergehakt2 porties600 gr.4 maaltijden
Hamburger4 stuks480 gr.4 maaltijden
Runderworst (saucijsjes)4 stuks400 gr.4 maaltijden
Totaal:5,8 kilo 33 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoort (ca.)Maaltijden per 2 personen
Biefstuk4 lappen625 gr.2 maaltijden
Entrecôte2 lappen540 gr.2 maaltijden
T-Bone steaks2 stuks850 gr.2 maaltijden
Rib-eye 2 lappen650 gr.2 maaltijden
Minute steaks2 lappen350 gr.1 maaltijd
Schnitzel4 lappen580 gr.2 maaltijden
Poulet (hachee)2 porties700 gr.2 maaltijden
Spiesjes2 porties450 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Runder spareribs 2 stuks1,8 kilo.2 maaltijden
Runderlappen8 lappen1400 gr.4 maaltijden
Riblappen2 stuks700 gr.2 maaltijden
Rundergehakt5 porties1500 gr.5 maaltijden
Hamburgers10 stuks1200 gr.5 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)8 stuks800 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:2 personen 12,5 kilo39 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden p.p.
Biefstuk2 lappen 325 gr.2 maaltijden
Entrecôte1 lap270 gr.1 maaltijd
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks2 lappen850 gr.2 maaltijden
Picañha2 lappen450 gr.2 maaltijden
Biefstuktartaar2 stuks225 gr.2 maaltijden
Spiesjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Schnitzel2 lappen290 gr.2 maaltijden
Minute Steaks2 lappen450 gr.2 maaltijden
Riblap1 stuk350 gr.2 maaltijden
Runderlappen4 lappen700 gr.4 maaltijden
Rundergehakt2 porties600 gr.4 maaltijden
Hamburger4 stuks480 gr.4 maaltijden
Runderworst (saucijsjes)4 stuks400 gr.4 maaltijden
Totaal:5,8 kilo 33 maaltijden

VleessoortAantal (verpakt per 1 of 2)Gewicht vleessoortMaaltijden per 1 persoon
Biefstuk2 lappen (per 1 verpakt)325 gr.2 maaltijden
Rib-eye1 lap325 gr.1 maaltijd
Entrecôte 1 lap270 gr.1 maaltijd
T-Bone steaks1 lap425 gr.1 maaltijd
Schnitzels2 lappen (per 1 verpakt)290 gr.2 maaltijden
Minute steaks2 lappen (per 2 verpakt)300 gr.2 maaltijden
Spiesjes1 portie225 gr.1 maaltijd
Biefstuktartaar2 stuks (per 2 verpakt)210 gr.1 maaltijd
Riblap1 lap300 gr.1 maaltijd
Poulet1 portie350 gr.1 maaltijd
Runderlappen6 lappen (per 2 verpakt)1050 gr.3 maaltijden
Rundergehakt3 porties900 gr.3 maaltijden
Hamburgers8 stuks (per 2 verpakt)960 gr.8 maaltijden
Runderworsten (saucijsjes)4 stuks (per 2 verpakt)410 gr.4 maaltijden
Totaal gebaseerd op:1 persoon 6,34 kilo31 maaltijden

Ontvang 5% korting op je (eerste) aankoop

Stap 1: Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief door je email-adres hieronder in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt automatisch de e-mail met de kortingscode.
(check je e-mail inbox en check eventueel de spam / ongewenste berichten inbox).

Stap 3: Kopieer de kortingscode uit de email en plak deze vervolgens op de winkelmand- / checkout-pagina. 

Stap 4: Bestel ons smakelijk vlees met jouw kortingscode en proef zélf het kwaliteitsverschil

BELANGRIJK: gebruik de code BINNEN 10 dagen, anders verloopt de kortingscode.