Beschrijving Runderschnitzel
Wanneer erover schnitzels gesproken wordt gaat het al snel over de gepaneerde schnitzels. Echter is schnitzel ook overheerlijk zonder paneermiddel. Het vlees heeft echt een karakteristieke smaak. De Runderschnitzels zijn dun gesneden lappen vlees afkomstig van rosbief. Runderschnitzels worden ook wel runderbieflappen of baklapjes genoemd. Runderschnitzels beschikken over een fijne draad en zijn hierdoor erg mals en zacht van smaak. Onze schnitzels worden altijd met de draad mee-gesneden en platgeslagen. Doordat deze vleessoort zo dun is, hebben runderschnitzels maar een korte bereidingstijd nodig.












Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Runderschnitzels
Schnitzels kunnen op veel verschillende manieren bereid worden. Dit is ook afhankelijk van het recept dat je volgt. Je hoeft de schnitzel maar kort om-en-om bakken wanneer je een ongemarineerde schnitzel bakt. Omdat het stuk vlees dun is, heeft het stuk ook maar een korte bereiding nodig.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.