Beschrijving Biefstuk (rund)
Biefstukken zijn doorgaans afkomstig van de bovenbil van een rund. Onze biefstukken worden gesneden van de dikke lende, zij lende (kogel) en de bovenbil. Doordat de biefstukken van de meest luxe delen van een rund gesneden worden, beschikken onze biefstukken over een zeer fijne draad en zijn hierdoor botermals. Als de biefstuk goed gebakken wordt, dan is het vlees zó mals en zacht dat het op je tong smelt.
(Tip): Onze biefstukken zijn enorm mager, waardoor ze uitstekend in een dieet passen.












Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze biefstuk
Het beste is om het vlees kort in de pan om-en-om te bakken tot het vlees rondom bruin is. Een biefstuk is echter op meerdere manieren te bereiden. Zo kun je het vlees, rood, rosé of doorbakken. Hoe heb jij je biefstuk het liefste? Rare, medium-rare, medium of weldone?
Na het bakken wikkel je het vlees in aluminiumfolie, samen met peper en zout. De biefstuk kan in het aluminiumfolie doorgaren waardoor de sappen goed in het vlees trekken.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.