Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Kalfslonghaas

Longhaas is één van de meest smaakvolle stukken vlees van het rund (kalf). Longhaas is een (haas)biefstuk-soort en beschikt, naast de volle smaak, over een mooie vetmarmering.  De échte vleesliefhebber moet de longhaas eens geprobeerd hebben….

Kalfsvlees
100% genieten
Uitverkocht Helaas, dit product is tijdelijk uitverkocht!
Neem contact op
Vleesch vol van smaak zoals het hoort...
Gratis verzending v.a. €100,- Nederland & België
Kies zelf je leverdag thuisbezorgd op maat
Vers vacuümverpakt professioneel ingevroren

Omschrijving

De longhaas is de spier van het kalf die de longen laat bewegen. Daarom is het ook een steviger stukje vlees met een authentieke smaak. De kalfslonghaas is malser en bevat minder bindweefsel, en kan daarom als biefstuk om-en-om gebakken worden. Op deze manier krijg je een lekkere stevige buitenkant en een lekkere malse rosé kleurige binnenkant. De longhaas is een heerlijk stuk vlees met een erg volle smaak.

Bereidingswijze Kalfslonghaas

Voordat je begint, haal je de longhaas een half uur van te voren uit de koelkast, op deze manier komt het stuk vlees op kamertemperatuur. Bestrooi de longhaas met peper en zout. Verhit de pan met olie of boter. Wanneer de pan goed verhit is, leg je de longhaas in de pan en bak je het vlees om-en-om bruin. De kern moet goed rood blijven. Wanneer de het vlees rondom bruin is wikkel je het vlees in zilverfolie. Op deze manier gaart de longhaas door en blijven de sappen goed zitten. Wil jij leuke bijpassende gerechten weten? Neem dan een kijkje tussen onze recepten.

Advies nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.
Bel ons
06-23496394
Stuur een e-mail
info@vleesch.nl
Maak je bestelling compleet Kies ook nog uit deze topproducten!
Eerder bekeken Deze producten bekeek je eerder
Kalfslonghaas
10% korting?
Aan het laden...