Beschrijving Kalfslonghaas
De longhaas is de spier van het kalf die de longen laat bewegen. Daarom is het ook een steviger stukje vlees met een authentieke smaak. De kalfslonghaas is malser en bevat minder bindweefsel, en kan daarom als biefstuk om-en-om gebakken worden. Op deze manier krijg je een lekkere stevige buitenkant en een lekkere malse rosé kleurige binnenkant. De longhaas is een heerlijk stuk vlees met een erg volle smaak.













Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Kalfslonghaas
Voor dat je begint, haal je de longhaas een half uur van te voren uit de koelkast, op deze manier komt het stuk vlees op kamertemperatuur. Bestrooi de longhaas met peper en zout. Verhit de pan met olie of boter. Wanneer de pan goed verhit is, leg je de longhaas in de pan en bak je het vlees om-en-om bruin. De kern moet goed rood blijven. Wanneer de het vlees rondom bruin is wikkel je het vlees in zilverfolie. Op deze manier gaart de longhaas door en blijven de sappen goed zitten. Wil jij leuke bijpassende gerechten weten? Neem dan een kijkje tussen onze recepten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.