Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie

Picañha sous vide

Picañha is een zeer malse en karakteristieke biefstuk-soort. In Zuid-Amerika is Picañha, mede door de volle smaak, een ware delicatesse… probeer nu onze sous vide picañha en ontdek waarom!

De picañha is alvast 180 minuten voorgegaard voor jouw gemak.

Kalfsvlees
100% genieten
Vanaf
€ 30,60
Prijs per kilo: € 34,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
In winkelwagen
Vleesch vol van smaak zoals het hoort...
Gratis verzending v.a. €125,- Nederland & België
Kies zelf je leverdag thuisbezorgd op maat
Vers vacuümverpakt professioneel ingevroren

Omschrijving

Picañha is een Zuid-Amerikaanse delicatesse. De vleessoort komt dan ook oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Hoewel Picañha in populariteit aan het groeien is, is picañha (jammer genoeg) nog niet voor iedereen bekend. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Zuid-Amerika om van dit prachtig stuk vlees te genieten… je kunt het eenvoudig en alvast voorgegaard voor jouw gemak in deze webshop bestellen.

De picañha wordt gesneden van het staartstuk en beschikt over een laagje vet. Het staartstuk is doorgaans iets stugger vlees, maar beschikt hierdoor wel over een zeer volle smaak. Het is een aanrader om het laagje vet tijdens het bakken te laten zitten, op die manier krijgt het vlees een smeuïg karakter. Het beste is natuurlijk om het vlees in zijn geheel te braden, dit wordt traditioneel op de barbecue gedaan, maar kan ook zeker in de oven.


Tip: Wij hebben ook Picañha aan één stuk (met een mooie vetlaag) dat héérlijk voor op de barbecue is. Snij zelf (voor vrienden en familie) de lappen naar de gewenste grootte / dikte. Kies het gewicht (1 stuk – X kilo) en geniet van een botermalse en smaakvolle Picañha voor op de barbecue.

Bereidingswijze Picañha

De picañha kan zowel op de barbecue als in de oven bereid worden. Bij het bereiden is het echter belangrijk dat je de oven niet té warm hebt staan. Een temperatuur van 160 graden voor 30 minuten is perfect. Een picañha van een kilo heeft ongeveer een uur nodig om te garen.

Het lekkerste is om de picañha op de barbecue te bereiden. Snijd de voorgegaarde picañha alvast in lappen en bak direct boven het vuur voor 15 seconden lang de vetzijde van de picañha. Het vet zal nu smelten en in het vlees trekken. Leg de picañha met de vetkant naar boven op de barbecue, probeer zoveel mogelijk vlammen te voorkomen. Het is belangrijk dat de temperatuur van de barbecue rond de 150 graden is.

Advies nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.
Bel ons
06-23496394
Stuur een e-mail
info@vleesch.nl
Maak je bestelling compleet Kies ook nog uit deze topproducten!
Rundvlees
Bavette
Bavette Vol van smaak Vanaf € 7,00
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Kalfsvlees
Kalfsrib-eye
Kalfsrib-eye Heerlijk mals & fijndradig Vanaf € 5,25
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Rundvlees
Brisket
Brisket Fantastisch smaakvol vlees Vanaf € 7,20
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Rundvlees
Chuck-eye steak
Chuck-eye steak Perfect alternatief voor Rib-eyes Vanaf € 6,45
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Eerder bekeken Deze producten bekeek je eerder
Kalfsvlees
Picañha sous vide
Picañha sous vide Overheerlijke voorgegaarde picañha Vanaf € 30,60
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Picañha sous vide
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie