Beschrijving Kalfssukade
Kalfssukade is afkomstig uit de kalfsschouder en loopt over een platte pees. Het is een aanrader om het vlees te stoven. Wanneer je het vlees stooft zal de pees zacht en gaar worden waardoor je deze lekker mee kunt eten. Daarnaast wordt het vlees, na bereiding, heerlijk smeuïg en mals. Sukadelappen zijn uitstekend geschikt voor vele traditionele gerechten.
































Fijne communicatie en bezorging.
Kortom; goed geregeld!
Wij zullen vaker bestellen en genieten van al het lekkers 😋



professioneel en klantvriendelijk jong bedrijf.



















kwaliteit van het vlees is super goed.
hier gaan we voor altijd ons vlees bestellen.
zelfs voor onze hond hebben ze wat meegenomen. iets wat erg op prijs gesteld wordt.
vlees is botermals.
ze zijn eerlijk over de kwaliteit van het vlees. een echte aanrader dus.

gastvrij,
eerlijk over de kwaliteit van het vlees.
en zelfs voor onze witte herder, hebben ze nog extra schenkels meegegeven.
niet meer dan lof over dit bedrijf.👌👌😊😊😊😊😊


De vriendelijkheid
De Prijs!
De "restaurant" topkwaliteit!
Bart!
Chapeau.


Het vlees is echt over heerlijk en super mals! De hamburgers zijn heerlijk gekruid, de kinderen zijn er dol op!











En met een Geweldige glimlach afgeleverd 👍







Voor ons nooit geen ander vlees meer.
Prima service.




Bereidingswijze Kalfssukade
Afhankelijk van het recept wat jij gebruikt, kan de bereidingswijze verschillen. Haal de lappen een half uur voor je gaat beginnen uit de koelkast. Op deze manier kunnen ze op kamertemperatuur komen. Verhit olie of boter en bak de lappen 2 tot 3 minuten bruin. Voeg daarna de ingrediënten toe, afhankelijk van het recept dat je volgt, en laat het vlees vervolgens minimaal 2,5 uur staan. Benieuwd naar onze leuke gerechten? Neem een kijkje tussen onze recepten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.