Alles Categorieën Producten Pagina's Blogs
Categorieën
Pagina's
Blogs
Niet goed, geld terug Vlees van Eigen Boerderij Traceerbaar, Natuurlijk & Eerlijk 100% smaakgarantie
Let op: Van 13 t/m 21 juli zijn wij tijdelijk gesloten. Vanaf 22 juli worden de bestellingen weer in behandeling genomen.

Sukade sous vide

Sukade is een mooi stuk vlees om te stoven of sudderen, maar ook zéker om te bakken (bijvoorbeeld op de BBQ)! Sukade is na goede bereiding botermals en enorm vol van smaak. Probeer eens onze nieuwe variant sukade sous vide, en geniet! 

Belangrijk: we hebben deze sukade voor jouw gemak gedurende 6 uur op een lage temperatuur langzaam gegaard.

Kalfsvlees
100% genieten
Vanaf
€ 46,20
Prijs per kilo: € 34,99
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
In winkelwagen
Vleesch vol van smaak zoals het hoort...
Gratis verzending v.a. €125,- Nederland & België
Kies zelf je leverdag thuisbezorgd op maat
Vers vacuümverpakt professioneel ingevroren

Omschrijving

Sukade is een prachtige vleessoort dat afkomstig is van de schouder van het rund dat loopt over een platte pees. Sukade is een echte stoofvleessoort. Sukade is één van de enige vleessoorten dat over een pees (zeen) beschikt welke opgegeten wordt. De pees wordt zacht, gaar en botermals wanneer je het vlees langdurig stooft. Daarnaast wordt het vlees, na bereiding, heerlijk smeuïg en vol van smaak. Sukadelappen zijn hierdoor uitermate geschikt voor meerdere traditionele gerechten. Probeer nu dan ook onze sukade sous vide, gezien we deze al hebben voorgegaard hoef jij enkel nog te stoven of te bakken.


Tip: Wij hebben ook Sukades aan één stuk (met een mooie vetlaag) dat héérlijk voor op de BBQ is. Snij zelf (voor vrienden en familie) de lappen naar de gewenste grootte / dikte. Kies het gewicht (1 stuk – X kilo) en geniet van een botermalse en smaakvolle Sukade voor op de BBQ.

Bereidingswijze Sukade

Afhankelijk van het recept wat jij gebruikt, kan de bereidingswijze verschillen. Als eerste is het belangrijk dat het vlees op kamertemperatuur komt. Haal de lappen dus een half uur alvorens je gaat beginnen uit de koelkast. Verwarm de sukade in het vacuum gedurende 40 minuten middels een waterbad (au bain-marie) op 60 graden of snij het vlees in plakken en bak het vlees een paar minuutjes in de pan of op de grill.

Advies nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.
Bel ons
06-23496394
Stuur een e-mail
info@vleesch.nl
Maak je bestelling compleet Kies ook nog uit deze topproducten!
Rundvlees
Bavette
Bavette Vol van smaak Vanaf € 9,85
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Kalfsvlees
Kalfsrib-eye
Kalfsrib-eye Heerlijk mals & fijndradig Vanaf € 5,25
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Rundvlees
Chuck-eye steak
Chuck-eye steak Perfect alternatief voor Rib-eyes Vanaf € 6,45
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Kalfsvlees
Picañha sous vide
Picañha sous vide Overheerlijke voorgegaarde picañha Vanaf € 30,60
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Eerder bekeken Deze producten bekeek je eerder
Kalfsvlees
Sukade sous vide
Sukade sous vide Overheerlijke voorgegaarde sukade Vanaf € 46,20
Op voorraad Zéér snelle levering (op afspraak)
Sukade sous vide
10% korting?
Aan het laden...
Cookies op Vleesch. Vleesch gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie