Kalfsschnitzels behoren tot één van de meest magere vleessoorten en beschikken over een volle & fijne smaak. Botermals, zacht en smaakvol is de juiste beschrijving voor onze kalfsschnitzels – proef nu het kwaliteitsverschil…
Kalfssukade is een mooi stuk vlees om te stoven of sudderen. De kalfssukade is enorm fijn van smaak en mager. Bestel nu de kalfssukade en geniet van deze fijne vleessoort.
Kalfstong is ouderwets lekker en kan goed gegeten (gedeeld) worden met de familie: een goed bereidde kalfstong is een ware delicatesse. Een kalfstong moet je eens geprobeerd hebben…
Tournedos (biefstuk van de haas) is het meest malse stuk van het kalf. De tournedos is botermals, zacht en enorm vol van smaak. Smakelijk weetje: Wij hebben weleens een tournedos met een lepel (niet overdreven) kunnen snijden. Deze luxe vleessoort moet je een keer geproefd hebben..
Kalfswangen; een van de malste stukken vlees dat er is. Kalfswangen zijn zacht en rijke soort stoofvlees dat perfect is om te stoven en hoeft, met haar malse karakter, niet lang op te staan. Uiteraard is dit vlees ook geschikt voor op de barbeque, heerlijk langzaam gegaard.
Kalfswangen hebben wij nu ook in grotere porties. Het gaat hierbij om porties vanaf 1 kilo. Deze porties zijn uitstekend om bijvoorbeeld een diner, barbecue of familiebijeenkomst te voorzien van kwalitatief en mals vlees. Kalfswangen zijn een zacht en rijke soort stoofvlees welke perfect is om te stoven en hoeft, met haar malse karakter, niet lang op te staan. Uiteraard zijn deze porties ook uitstekend om een kleine voorraad kalfswangen te creëren.
Kalfszwezerik is een mals & smaakvol stuk orgaanvlees. De kalfszwezerik behoort tot één van de gezondste vleessoorten. In onze webshop vind je de beste online prijs voor de kalfszwezerik. De zwezerik die hier aangeboden wordt is de hartzwezerik (veruit de lekkerste en meest smaakvolle). Probeer nu onze kalfszwezerik, en geniet!
Het ultieme barbecue gevoel... een heerlijk malse koftespies op de grill of barbecue op een zwoele zomeravond. Je bent het je nu ook aan het voorstellen of niet? Geniet van de overheerlijke malse koftespiesjes van Vleesch.nl. Je kunt ze grillen, garen in de pan - maar ook op de barbecue leggen.
Onze kogelbiefstukken zijn dik uitgesneden, waardoor ze perfect gebakken kunnen worden.. Vol van smaak, zacht en botermals is de juiste beschrijving voor onze biefstukken. De kogelbiefstuk is namelijk één van de meest zachte en malse vleessoorten welke afkomstig zijn van het rund.
Ben jij inmiddels ook benieuwd geraakt naar deze overheerlijke lekkernij? Bestel vandaag nog en geniet binnen de kortste keren van een overheerlijke en speciale maaltijd. Wij zeggen niet voor niets, proeven is geloven!
Longhaas is biefstuk van de haas-soort en beschikt over een prachtige vetmarmering en een overvolle smaak. De échte vleesliefhebber moet de longhaas eens geprobeerd hebben…
Mamiñha (ezeltje) is een vleessoort welke minder bekend is. Mamiñha staat ook wel bekend als tri-tip of het ezeltje. Dit vlees heeft langere vezels en daardoor een steviger structuur. Je kunt de Mamiña het beste vergelijken met Picañha, zo kun je deze vleessoort bakken en in héérlijke reepjes / plakjes snijden. Je zult op de Mamiñha dan ook een vetkap tegenkomen welke smaak geeft.
Wie kent ze niet, mergpijpjes? Van de mergpijpjes wordt al sinds de oude dagen soep van getrokken, waarbij het (gezonde) beenmerg uitgelepeld wordt. Daarnaast zou je het bot erna ook nog aan jouw viervoeter kunnen geven zodat jouw hondje net zo kan genieten als jij.
Onze knoflook-steaks zijn voor de knoflookliefhebbers het neusje van de zalm. Onze knoflooksteaks zijn zowel geschikt voor in de pan, op de grillplaat of barbecue… Heerlijk genieten van een snelle bereiding. Proef onze minute steaks en laat je verbazen....
Minute steaks het meest gewilde en begeerde stuk van het rund. Zowel geschikt voor in de pan, op de grillplaat of barbecue… Heerlijk genieten van een snelle bereiding. Proef onze minute steaks en laat je verbazen.
Onze tuinkruiden minute-steaks beschikken over een zachte, frisse marinade met tuinkruiden. Zowel geschikt voor in de pan, op de grillplaat of barbecue… Heerlijk genieten van een snelle bereiding.