Onze hamburgers zijn met de natuurlijke en malse textuur heerlijk vol van smaak & sappig. Onze hamburgers zijn ongekruid, je kunt hierdoor jouw eigen kruiden toevoegen en genieten...
Onze natuurlijke worsten zijn gevuld met het meest malse, overheerlijke en kwalitatieve vlees. Onze worsten zijn ongekruid, je kunt hierdoor jouw eigen kruiden toevoegen en genieten....
Het werd vroeger veel gebruikt, niervet om in te bakken. Het is daarna heel lang weggebleven uit de Nederlandse keuken, maar het is gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. Niervet is een pure, onbewerkt dierlijk vet dat gebruikt wordt om in te bakken en braden. Probeer het snel en geniet van onvervalste en pure kwaliteit.
Ons 100% rundergehakt wordt voor puur dit product vermengd met lever en hart om je de gezonde eigenschappen te geven van het orgaanvlees. De verhouding is dan ook 60% gehakt, 30% hart en 10% lever. Dit is een perfecte instap voor eenieder die niet houdt van orgaanvlees maar het toch graag zou willen gebruiken. Dit gehakt is vol van smaak, lekker sappig én mager. Probeer nu ons orgaangehakt en proef het kwaliteitsverschil.
Tip: Het gehakt is, ondanks het niet half-om-half is, enorm vol van smaak, sappig én gezond!
Deze hamburgers zijn, gemixt met orgaanvlees, zoals bijvoorbeeld: hart en lever. Wij hebben voor deze combinatie gekozen omdat orgaanvlees van nature ontzettend gezond is. Er zijn inmiddels ontzettend veel klanten die graag het willen proberen, op deze manier kunnen wij onze klanten helpen om kennis te maken met orgaanvlees. Onze hamburgers zijn heerlijk vol van smaak & sappig. De hamburgers kun je zowel in de pan, grillplaat of op de barbecue bakken. Bestel nu deze sappige hamburgers en geniet.
Runderossenstaart is een mooi stuk vlees met een krachtige smaak. De staart is perfect om heerlijke, authentieke soep te trekken.
Doordat wij onze kalfsschenkels sous vide bereid hebben en daarnaast ook nog eens voorzien hebben van tomatensaus, kunnen we garanderen dat jij een ongekende smaaksensatie tegemoet gaat. De rijke, langzaam gegaarde tomatensaus, in combinatie met onze boterzachte kalfsschenkel, maken dit een prachtig gerecht.
Onze pepersteaks zijn gemarineerd met een héérlijke pepermarinade en kun je perfect bakken om als steak te serveren - maar is ook mogelijk om de steaks in reepjes te snijden. Zowel geschikt voor in de pan, op de grillplaat of barbecue… Heerlijk genieten van een snelle bereiding.
Proef onze pepersteaks en laat je verbazen. We zeggen altijd: "proeven is geloven".
Picañha is een zeer malse en karakteristieke biefstuk-soort. In Zuid-Amerika is Picañha, mede door de volle smaak, een ware delicatesse… probeer nu onze picañha en ontdek waarom!
Wij hebben picañha's aan één stuk (met een mooie vetlaag) dat héérlijk voor op de barbecue is. Snij zelf (voor vrienden en familie) de lappen naar de gewenste grootte / dikte. Kies het gewicht (1 stuk – X kilo) en geniet van een botermalse en smaakvolle picañha voor op de barbecue.
Picañha is een zeer malse en karakteristieke biefstuk-soort. In Zuid-Amerika is Picañha, mede door de volle smaak, een ware delicatesse… probeer nu onze sous vide picañha en ontdek waarom!
De picañha is alvast 180 minuten voorgegaard voor jouw gemak.
Premium steaks, heerlijk mals, zacht en fijndradig. Daar heb je natuurlijk verwachtingen bij. Dit is volledig terecht en binnen een paar klikken bij jou in huis. Proef onze heerlijke premium steaks en oordeel zelf...
Pulled veal een heerlijk mals portie kalfsvlees. Je hoort over de combinatie pulled veal en barbeque niet heel erg veel omdat het zeker niet gebruikelijk is. Maar laten we eerlijk zijn een portie pulled veal op de barbeque en daarna heerlijk op een broodje, dat klinkt als een plan.
De rib-eye is door zijn overvolle smaak & botermals karakter mijn persoonlijke favoriet. Probeer onze rib-eyes en proef het kwaliteitsverschil!
De Rib-eye een persoonlijk favoriet nu ook te verkrijgen in grote stukken. Dit is een perfect stuk vlees voor op de barbecue. Helemaal perfect om jouw gasten en natuurlijk jezelf mee te verwennen.
Onze riblappen zijn perfect om te stoven, deze hoeven namelijk maar heel kort op staan. Maar een leuke tip: riblappen zijn. door het malse karakter, ook perfect om in de pan de bakken als steak (goedkopere rib-eye). De riblap is door zijn overheerlijke smaak & botermals karakter een persoonlijke favoriet van ons. Probeer onze riblap en proef het kwaliteitsverschil...